teeasiaa

lauantai 12. marraskuuta 2011Wiklundilla on kivaa. Siis jo yksinään se, että he tarjoavat minulle työpaikan, saa suuren hymyn minun huulille, mutta että vielä tämäkin: valikoimiin oli ilmestynyt toista kymmentä Clipper-teelaatua.

Tee on minulle suuri asia. Lähes kaikki teet ovat minun mielestäni pahanmakuisia, mutta sitten ne harvat ja valitut ovat ihan täydellisiä. Itken vieläkin sen Sveitsin omenakaneliteen perään, mutta eilen kyyneleeni saattoivat vähäksi aikaa tyrehtyä.

Tämä red fruits & aronia berry nimittäin on hyvää.

ps, kerro minulle sinusta ja teestä

12 kommenttia

 1. Tee on ihanaa. Minulla on kaksi jättiteemukia, molemmat indiskasta ja ne ovat ihania. Joskus laitan liikaa sokeria teehen ja lähes aina teen siitä muiden mielestä liian vahvaa, mutta minä pidän siitä sellaisena :>

  Ihania noi Clipperin teepakkaukset ♥

  VastaaPoista
 2. jos joskus eksyt caffi-nimiseen liikkeeseen niin suosittelen appelsiini-kaktus-lakritsinjuuri-rooibosteetä. se on täydellisyys, muuta meillä ei ole pariin kuukauteen juotukaan. otin sitä mukaan yo-koesaliin ja siitä saa aina rauhaa. . .

  pitäisi kokeilla Clippereitä koska niiden sisältö on kuulemma yhtä hienoa kuin pakkauksetkin mutta en oo jotenkin saanut aikaiseksi! voisi.

  VastaaPoista
 3. Teen juonti on välillä vähän kausittaista, mutta rakastan teetä.
  En silti ole snobi sen suhteen, minulle käy myös pussiteet. Kun on aikaa, on ihana hauduttaa irtoteetä kunnolla ja nauttia sen aromeista, mmm. Pussiteistä Erityisen Suurta Rakkautta on Liptonin Russian blue ja sitten Indian chai. (Viimeisin on joku ihmeellisyys edition, en saa nyt tarkastettua. Enkä kyllä ole varma edes valmistajan nimestä, musta paketti se kuitenkin on. Mutta ihan täydellistä teetä, oi. )

  VastaaPoista
 4. Oi! Onneksi säkin löysit Clipperin, mulla on noita kaapit täynnä ja juurikin tuo "red fruits&aronia berry" on suosikki. Mitä pidempään sitä hauduttaa, sen parempaa se on.

  Varsinaisestihan tuo lemppari"tee" ei ole tee, koska se ei itsessään sisällä lainkaan teetä, mutta se siinä onkin juuri ihan parasta, koska se on luontaisesti kofeiiniton ja maistuu ihan törkeän hyvältä ja oikeasti marjaiselta, kun se vahva teen maku ei peitä sitä marjaista makua. :-)

  Ihan lemppareita.

  VastaaPoista
 5. oi tee, löysin juuri viime viikonloppuna uuden rakkausteemaun, mutta täytynee suunnata wiklundin teetaivaaseen, jos ei muuten niin jouluostoksille...

  omaan makuuni vihreä tee on parhautta ja jos se on sopivasti maustettua niin menee ihan sellaisenaan. mutta perusteehen vaadin sen lorauksen hunajaa, ehdottomasti! ja kahville sanon ei varmaan ikuisesti :D

  VastaaPoista
 6. Twinings gunpowder vihreä tee. en juuri muuta teetä juokaan, paitsi joskus kahviloissa ja poikaystävän luona earl greyta. Seven mielestä se haisee kalalle, jonkun mielestä tupakalle, mutta minusta se on vaan niin mahdottoman hyvää.
  harmittaa melkein, kun nuo clipperin teepakkaukset on niin suloisia.

  VastaaPoista
 7. Rakastan teetä. Juon sitä joka aamu, paitsi silloin kun menen Englantiin tätini luokse, sinänsä vähän hassua. Kerran maistoin kuitenkin pahaa teetä; suklaateetä. Hyihyihyi.

  VastaaPoista
 8. Minä ja aamutee ne yhteen soppii! <3 Tee on parasta ihan koska vaan - joka hetki on teehetki. Parhaimmat teehetket on ystävillä maustettuja.

  VastaaPoista
 9. aah mäki haluun Clippereitä, en oo ikinä maistanu mutta kaikki muut kehuu niitä :')

  VastaaPoista
 10. Ihan mailman suurin teen ystävä en ole, mutta itselläkin löytyy hyllystä Clipperin teetä, ihan tollanen... Jonkinsortin everyday tea, tarkkaa makua tässä ei näyttänyt lukevan missään(?). Jos jotain, niin tuoksuu ihanalle tämä tee. <;

  VastaaPoista
 11. moi taasen! pelastin bossaliinasta kaksi lasia ja ison purkin earl greyta, kiitos vinkistä! oih, tee on ihanaa. tiedätkös löytyykö wiklundilta clipperin indian chaita? join sitä kirjakahvilassa, eikä muutama kupponen sitä riittänyt alkuunkaan. muistaakseni on olemassa vihreetä teetä omenalla maustettuna ja se oli hyvää, vaikka luultavasti se ei voi olla mitään sveitsinteehen verrattuna.

  VastaaPoista
 12. En ole koskaan pitänyt teestä. Maistelin sitä joskus nuorempana, mutta jotenkin se ei vain maistunut miltään, korkeintaan pahalta. Vihdoin tänä syksynä, kun kyllästyin lipittämään monta kuppia kahvia päivittäin, päätin opetella juomaan teetä. Herättelin teekeskustelua facebookissa, ja testailin kouluni teevalikoimaa, aluksi hieman vastahakoisesti. Appelsiinin makuinen tee oli erityisen hyvää, samoin earl grey. Pian huomasinkin ottavani mielummin teetä kuin kahvia! Nykyään juonkin kahvia enää pari kertaa viikossa, ja olen tottunut teen makuun, se maistuu jopa hyvältä!
  Mutta jos totta puhutaan niin parasta teessä on kuitenkin sen väri! Lemppariteeni ovat oransseja, joka on yksi lempiväreistäni. :--)

  Minun on pitänyt kommentoida blogiisi monta kertaa, mutta jotenkin se on aina jäänyt. Nyt oli pakko kun tämä teeasia kerrankin koskettaa myös minua! :--)
  ja lopuksi vielä; tykkään blogistasi!

  VastaaPoista