elämä ooh

keskiviikko 23. marraskuuta 2011Ei hätää, MNF 2011 part neljä on vielä tulossa, tänään puhutaan kuitenkin ihan muista asioista kuin vaikeista filosofisista kysymyksistä.

Tässä on kuvia eilen testatusta kahvilasta, Elvina Cafésta Yliopistonkadulla. Minä join kaakaota, ja Emil joi kaakaota, ja kaakaoistamme myös pidimme. Olihan lämminhenkinen paikka, mutta ainakin se meidän pöydän pöytäliina näytti nähneen vähän liian monta lounasvierasta pesutta. Ja sitten kun se yksi vika pomppaa niin lujaa silmille, niin sitten alkaa nähdä niitä pienimpiäkin joka paikassa.

Onneksi seuran rakkaus on tärkeämpää kuin se onko vessan laukkunaulakko ruuvattu seinään väärän värisillä ruuveilla vai ei (oli). Olimme leikkineet kiireisiä aikuisia, emmekä olleet vielä muka ehtineet nähdä sen jälkeen kun tulin Suomeen takaisin. Mutta on hyvä tunne kun saa vaan puhua tauotta. Ja on hyvä tunne kun toinen suostuu nauraen sulkemaan silmänsä siksi aikaa kun juon kaakaomukin viimeiset pisarat oudossa asennossa.

Minusta elämä on aika mukavaa.

Tänään suosittelen kaakaon, ystävien ja Michael Bublen uuden joulualbumin lisäksi vapaapäivää, jolloin ei tarvitse nousta sängystä kuin lämmittämään karjalanpiirakoita seuraavien kahden tunnen varastoksi. Että on sitten energiaa shopata lucky star -papereita Etsy.comista. (Jotain muutakin saatoin tilata.)

5 kommenttia

 1. Hihii, poikkesin tuolla kerran viime talvena kun oli luppoaikaa ennen ajotuntia. Kaakao oli hyvää ja muuten kiva paikka, mutta mulle tuli vaan vähä "forever alone"- fiilis ku kaikissa muissa pöydissä oli pariskuntia söpöilemässä ja mä vaan hörpin kaakaota, mutustin kroisanttia ja leikin kännykällä. : D
  Ruuveihin en kiinnittänyt huomiota.

  VastaaPoista
 2. Kahvilakaakaot on parhaita. Täältä päin saa maailman herkullisinta kaakaota. (Normaalin, mintun tai karamellin makuisena. Päällä on aina suuri vuori kermavaahtoa ja vaahtokarkkeja. Oi.)

  P.s. Saat minut hymyilemään kirjoituksillasi joka kerta, kiitos.

  VastaaPoista
 3. minäkin olen testannut elvinaa, työpaikan kustannuksellapa itse asiassa. pidin, vaan jostain syystä ei ole tultua mentyä uudelleen. en kyllä tiedä miksi.

  VastaaPoista
 4. hihi kävin tekemässä kaakaota pitkästä aikaa

  VastaaPoista
 5. Mä löydän kaikista kahviloista pieniä ja isoja vikoja, mutta suurimman osan narinastani voi laittaa sen piikkiin, että edelleen harmittaa Bossaliinan toiminnan loppuminen.

  VastaaPoista