tänään ärsytti

keskiviikko 16. marraskuuta 2011
Tänään oli ihan perushyvä päivä, mutta jotenkin ihan valtavan raskas. Aamulla sain taistella liian kauan saadakseni uusimman Gleen näkymään. Sitten kaadoin marjateet valkoiselle pöytäliinalle. Bussi tuli myöhässä, ja jäi sitten Raisiossa pysäkille. Sekä ensimmäisessä että sen korvaamaan tulleessa bussissa oli ihan valtavan kuuma. Ihmisillä alkaa olla todella paksuja takkeja jo päällä, ja silti ne patterit hohkaa kuin saunassa.

Lidlissä oli yksi kassa käytössä, ja jono jatkui ties kuinka kauas. Kävi sääliksi sitä myyjätyttöraukkaa. Kokispullo maksoi 70 senttiä, mutta minulla oli tietenkin vain 65 käteisenä.

Työpaikalla en löytänyt uutta vaatekaappiani, en nähkääs ymmärtänyt etsiä sen oven takaa, jossa lukee miehet. Mutta siellä olikin mystisesti myös naisten pukuhuone. Tein hienoja paketteja, ja oli kivaa, mutta silti pystyisin tähän nyt kirjoittamaan toistakymmentä asiaa, jotka ärsytti. Jääkaapissa olisi kuulemma ollut täytekakkua, mutta enhän minä sitä muistanut sitten kuitenkaan maistaa.

Pääsin seitsemältä, ja yleensä bussit lähtevät torilta aina kaksikymmentä yli ja kymmentä vaille. Paitsi tietenkin on poikkeus: 19.20 bussia ei ajeta. Minä tein pienen kävelylenkin odottaessa, ja kuvasin ravintolalaivoja. Yritin myös kuvata upeita taideotoksia, mutta eihän ne nyt tietenkään onnistuneet.

Joku jäi samalla pysäkillä minun kanssa, ja minä vihaan sitä, että joku jää samalla pysäkillä minun kanssa. Varsinkin, jos se joku lähtee samaan suuntaan kävelemään kuin minä. Onneksi ei lähtenyt tällä kertaa. Nappasin pyöräparkista veljen sinne jääneen pyörän, ja lähdin tyytyväisenä ajamaan kotiin. Tosin satula oli liian korkealla, ja ihan märkä. Sitten taakseni ilmestyi iso pakettiauto, mutta eihän se nyt pääse ohi kapealla hiekkatiellä. Minä sitten parhaani mukaan puuskutin sen pyöräni kanssa.

Onneksi on Greyn anatomia, einespyttipannu ja Marimekon mekko.

6 kommenttia

 1. tämä on kuulemma ollut kaikille oudon raskas peruspäivä, itsekin allekirjoitan!
  mutta kuvat ovat kauniita,
  ja Granatomia pelastaa aina tilanteen kuin tilanteen
  :----)

  VastaaPoista
 2. täällä on kans ollut ihan raaaskas päivä! ei mitään ole jaksanut ja en nyt tiedä onko mikään niin onnistunutkaan. mutta ehkä huomenna parempi!? :)

  Oikein ihanaa huomista sinulle!

  VastaaPoista
 3. raskaat päivät [x]

  heräsin viideltä. Ajoin 120 km autokoulun autolla, odotin takapenkillä kun toinen tyttö ajoi toiset 120km. Juoksin koululle tekemään ruotsin sanakokeen kello 12.20. Juoksin lähikauppaan ostamaan moussakapiltin evääksi töihin. Menin töihin kello 13.50. Käsittelin noin 2400 porkkana- ja imellettyä perunalaatikkoa. Pääsin töistä kello 22.52. Tulin kotiin, menin suihkuun, otin jääkaapista juustokakkuviipaleen ja ensimmäinen puraisu maistui porkkana- tai imelletyltä perunalaatikolta.

  VastaaPoista
 4. OISIT TULLE KASKENKATUA YLÖS JA KÄÄNTYNY OIKEALLE! MULLA OLIS OLLU KAKKUA JA TEETÄ JA APPELSIINIMEHUA JA JÄÄTELÖÄ JA TUOKSUKYNTTILÄ!

  T. RIIINA.

  PS. TUU TÄNNE

  VastaaPoista
 5. mua ärsytti tänään kun sekä töihin mennessä että sieltä kotiutuessa oli ihan pirun pimeää ja menetin päivän valoisat hetket :''(

  ja bussivuorot, en uskalla edes sanoa millaisia tunteita ne minussa aiheuttavat!

  mutta onneksi minullakin on marimekon mekko <3

  VastaaPoista
 6. minä taas kuulin, että koulubussi vaihtuu eri firmalle ja kouluun lähteminen aikaistuu ens maanantaista lähtien 20 minuuttia. ja matkaan kouluun siitä lähtien tunnin, kun nyt matkasin vain 40 minuuttia. ennen koulubussin lähtöä joudun matkaamaan kotikylän keskustaan 16 kilometriä ja matkassa menee noin vartti.
  kotona koulun jälkeen olen noin 15 minuuttia myöhemmin plus kotimatka. voi että kyrsii! lisäksi joudun menemään sellaisiin busseihin, jotka on ihan täpöten täynnä.

  nukuin tänään tuon takia yli tunnin päiväunet ja kiukutti senkin jälkeen. sitten äiti sanoi että ei kannata olla vihainen kun kuluu turhaan energiaa :D ja aloinkin sen jälkeen fiilistelemään antti tuiskun, gimmelin ja sensemmoisten vanhoja biisejä. voi, oisimpa vielä kolmannella luokalla peruskoulussa!

  VastaaPoista