syksy ooh

perjantai 4. marraskuuta 2011

Syksy on kiva, ja on niin ehdottoman mukavaa kuunnella Antti Tuiskua haravoidessa. Harmittaa vieläkin kyllä vähän kun Maija ei millään päässytkään tulemaan, varsinkin kun sen juustokakunkin ehdin jo leipoa...

Huomenna menen Siirin kanssa katsomaan Jätkäjätkiä. Minulle luvattiin, että minua suojellaan pahoilta ihmisiltä. Luulen, että selviän.

Keskiviikkona alkaa työt, silloin tulee myös parhain Glee-jakso ikinä ja talvi näyttää tekevän tuloaan. Pihalla kukoistaa vielä muutama kukka, luulevat kai että on kevät. Jääkaapissa on se juustokakku, Prismassa irtokarkit tarjouksessa ja majoneesihyllystä löytyi kurkkumajoneesia pullossa.

Mutta kyllä haikeaksi vetää silti, Bossaliina nimittäin kertoi lopettavansa 12. marraskuuta. Kyllä siinä itku pääsi, mihin minä nyt meen kun maailma kolhii.

9 kommenttia

 1. MITÄ? Bossaliina lopettaa? Eikä!!! Mistä kuulit?

  VastaaPoista
 2. Voin vain kompata Annia: MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, BOssaliina lopettaa?!?!? :'''''(

  VastaaPoista
 3. heidän facebook-sivuilla lukee näin !!!

  luvassa on vielä oikein kunnon postaus bossaliinasta, tuosta keitaasta.

  VastaaPoista
 4. oi kuinka ihanan syksyisiä kuvia oi!! :)

  VastaaPoista
 5. Valloittava blogi! Olen lueskellut tätä jo pitkään, mutta en ole tainut kommentoida milloinkaan mitään.

  Ajattelin vain kysyä, että vieläkö postcrossaat? (:

  -Na

  VastaaPoista
 6. Jee, Jätkäjätkät <3. Minäkin menen tänään heidän keikalleen. Vähän itkeskelin Bossaliinan vessassa torstaina siellä käydessäni, kun olin kuullut nuo erittäin huonot uutiset.

  VastaaPoista
 7. tuli mieleen, että voisitko tehdä sellaisen blogin linkityspostauksen, vaikka erityisesti alle 50 lukijan blogeille, koska niissäkin on hurjan paljon kivoja ja tahtoisin lisää lukemista :)

  VastaaPoista