uuuaaaaa penkkarit

torstai 17. helmikuuta 2011




Meidän teemanamme oli talvikarnevaali, ja minä pukeuduin jääkarhuksi - jääkarhuksi, jolla oli kengurumaha karkkeja varten.

Tein puvun Ikean suuresta parisängyn täkistä, jolla oli hintaa huikeat 5,95 euroa. Vanua jäi vielä ylikin, niistä tuli lumipallokoristeita koulun aulan kattoon.

Meillä oli lumipallonauhojen lisäksi hirmuisesti jouluvaloja, valkoista harsoa, lippusiimaa, hopeisia joulukoristeita, paperista leikattuja lumihiutaleita, origamilintuja ja hopeisia konfetteja. Loimme oikean satumaailman ! Rakennettiin monta tuntia, ja purettiin vartissa.

Meidän kuorma-autolakanamme (hihi Johanna ja Linda tekivät) olivat kaikista hienoimmat, voi tuitui kuinka söpöt ne olivatkaan !! Nuo hassut abimöykyt olivat kerrassaan valloittavia.

Lakanarakkauden lisäksi rakastin myös sitä lavalla olemista. Uaaa se oli hassu tunne ! Tuntui niin abiturientille.


Nyt on siis penkkari-iltani.

Dataan yksin himas.

6 kommenttia

 1. voi että toi teijän teema ja lakana ja siun puku ♥
  Meillä ei varsinaista teemaa ollutkaan ja teijän lakana on kyllä paaaljon hienompi ku meijän (---: !!

  VastaaPoista
 2. Sinulla on aivan mahtava puku, täytyy sanoa! Penkkaripäivään ja -iltaan taidetaan liittää aika suuria odotuksia mutta kotona dataaminen ei ole välttämättä ollenkaan huono vaihtoehto. Muistaakseni ainakin abi-risteilyllä oli lähinnä ahdistavaa. Olisihan se toki kiva jos olisi olemassa muitakin vaihtoehtoja penkkari-illan viettämiselle.

  VastaaPoista
 3. Oon ihan samaa mieltä edellisen kanssa! Esim. vanhojentansseissa meillä oli oma porukka ja omat illastamiset sun muut ja se toimi oikein hyvin, sai olla niin kuin halusi ja ottaa ihan rennosti :> Ja voi ku oot ollu söpö! ^-^

  VastaaPoista
 4. uaa kiitos kaikki söpöyskehuista, itsekin tunsin oloni melko halittavaksi. (ajattelin että voisin alkaa pukeutua tuohon haalariin joka päivä jos se saa aikaan eilisenlaisen halivyöryn :]])

  ja tänään menen kyllä hieman nauramaan ja juomaan appelsiinimehua illalla !! valloitamme Bossaliinan tuitui kahden ystävän kanssa. on samalla vähän niin kuin vaihtoehtoispenkkarijatkot ja minun syntymäpäiväjuhlat !!

  ja Jaakko, en edes harkinnut abiristeilylle lähtöä, hyi kamala ahdistaa ajatuskin.

  VastaaPoista
 5. AWWWWWWWWWWW ihana puku!!!! se on varmaan tosiaankin aika hassu tunne kun niitä karkkeja muka heittelee itse. ensi vuonna senkin näkee.

  VastaaPoista
 6. Toissa vuonna pukusi inspiroimana syntyi jääkarhupuku ja nyt on työn alla sille kaksi kaveria. ;) Tuija

  VastaaPoista