sivupalkin blogit

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Joku suoranainen nero ehdotti tälläistä postausta Formspringissä, ja oi että, minähän innostuin !! Koska nyt saan kertoa kuinka paljon oikeasti näistä tykkään. (Ajatuksena siis selventää miksi pidän juuri näistä blogeista sivupalkkihuomioinnin verran.)

031
happy moments: Ihan vain siksi, että Sara on maailman suloisempia, ja tykkään hirmuisesti hänen ajatuksistaan, kuvistaan ja hymystään !!

istunkistun1
helmenvarikas: Usva on valloittanut minun sydämen ihan kokonaan ! En malta odottaa uusia postauksia ja erityisesti kuvia. Anteeksi kun en uskalla kuitenkaan kommentoida, tuntuu siltä, etteivät sanani riitä !


joskus haaveilen: Aleksi on käsittämätön ihminen.

detalji1
kaikki mitä rakastin: Tiedättehän sen tunteen, kun näkee kadulla, kirjastossa, kaupassa, kahvilassa, Kinopalatsissa tai kaikkimitärakastin-blogissa ihmisen, josta tulee vain ajatelleeksi, että olisipa minussa osa häntä?


kukaan ei tiedä kumminkaan: Voi minä rakastan Maijaa !! Jos pitäisi luetella blogin mukana elämääni tulleet asiat top 3, vastaisin, että Maija, Maija, Maija.


minun matkani: Koska ilman Roosaa minä en olisi minä.

DSC_0187
mona smiles on photos: Koska Mona on parhain, suloisin ja hauskin. Ja tykkää ruuasta niin kuin minäkin.

my owl barn: Kuka voisi olla pitämättä blogista, joka esittelee pöllöasioita ?

Photobucket
myy maaria: Koska maailma olisi ihan tylsä ilman tätä blogia. Aivan täydellisiä vaatteita, suloisimpia ajatusksia ja kaunein tyttö.


running to stand still: Yksi minun ehdottomista lempiblogeista tällä hetkellä ! On niin ihania kaikki nuo kuvat, ja tuntuu, että kaikki mitä tuolta löytyy, iskee suoraan sydämeen inspiraatiosykäyksinä.


treefingers: Uaa muistan kun rekisteröidyin galleriaan joskus miljoona vuotta sitten (kuitenkin paljon myöhemmin kuin kaikki muut), ja sitten heti törmäsin Saanaan syntymäpäivämme yhteisössä. Ja The Crashissa (APUA MUUTEN EN OLE TÄÄLLÄ SANONUTKAAN: MINÄ NÄIN TEEMU BRUNILAN VIHDOINKIN MONEN VUODEN STALKKAUKSEN JÄLKEEN STOCKAN HERKUSSA. OSTI SALAATTIA JA OLI KOMEA). Ja siis, Saana on minusta ihan hirveän mielenkiintoinen ihminen, kaunis ja herkkä. Ja paras valokuvaaja, oi että.


tyttö tahtoo olla onnellinen: Koska Ruut on rakkaus.

Photobucket
uimamaja: Anni on ihana, ja Annin blogi on ihana. Ainakin minun silmissäni ihminen, joka raportoi tilkkutäkkihaaveistaan, on rakastettavaa ainesta. (Tässä tapauksessa ei vain ainesta.)


välimatka: Heli on niin mahdottoman luova, että melkein tulen kateelliseksi. Mutta kun on niin ihanakin, niin eihän sellaista kohtaan voi tuntea tyhmää kateuden tunnetta !! Tykkään paljon hänen piirroksistaan, mutta erityisesti sydämeni ovat vieneet hänen valokuvansa.

008_.jpg
värikästä: Minä olen ihan rakastunut Eerikaankin. On hauska lähettää tekstiviestejä myöhään illalla kirjastopojista, ja rakastaa Appelsiinityttö-kirjaa lujaa yhdessä.

14 kommenttia

 1. en osaa kommentoida mitään järkevää, mutta kiitos :-)

  VastaaPoista
 2. minua hymyilytti tuo Teemu Brunila kohta :')

  VastaaPoista
 3. voi sinnuu! <3 oon ihan sanaton, kiitos :>

  VastaaPoista
 4. teemu brunila!!! maailman ihanin mies

  ja nyt minä olen ihan innoissani tutkimassa näitä blogeja, kiitos sinulle :>

  VastaaPoista
 5. Sanon kiitos, Jemina sinä olet rakkaus.

  VastaaPoista
 6. ääöä. mitähän sitä nyt sanoisi. kiitos !
  ps. olet rararakkaus ja kyllä meistä vielä tulee appelsiinityttöjä !! olen varma siitä.

  VastaaPoista
 7. Heh kiitos! Sain heti kamalan kävijäryntäyksen.
  :--- D

  VastaaPoista
 8. ooo kiittikiiitti ihana jemina!!! olet paras

  VastaaPoista
 9. Kiitos tästä tekstistä. Löysin taas muutaman uuden ihanuuden luettavaksi!

  VastaaPoista
 10. oho, olen ihan ihmeissäni. kiitos kauniista sanoistasi, taas!

  VastaaPoista
 11. :) haluan oppia käyttämään superlatiiveja yhtä suurella luontevuudella kuin sinä. Sillä mitä on maailma ilman suuria asioita ja mitä ovat suuret asiat, ellemme tuo niitä julki?

  Haluan myös kiittää, olet söpö.

  VastaaPoista