blogisyntymäpäiväarvonta !!!!!!

sunnuntai 27. helmikuuta 2011Tasan vuosi sitten olin hieman hukassa erinäisistä syistä johtuen, ja aloin miettiä mitä elämä ja maailma oikeastaan ovat, ja mitä ne merkitsevät minulle. Olin jo pitkään pyörittänyt mielessäni Appelsiinitytössä esiintuotua ajatusta maailmankaikkeudesta, ja ollut hyvinhyvin vaikuttunut Gaarderin ajatuksista varsinkin kirjan loppupuolella.

27. helmikuuta 2010 alkoi minun matkani maailmankaikkeuteen. Olen huomannut vuoden aikana, että sinne kyllä löytää perille ainakin sitten joskus, mutta tärkeintä on ollut oppia olemaan onnellinen siitä matkasta.

En tiedä kuinka suuri merkitys blogilla on ollut siihen, että matkaa on ollut viimeisen vuoden aikana huomattavasti rakastettavampaa taittaa kuin ennen, mutta.

Kyllä minä liitän blogin omaan kuvaani onnellisuudesta.

Koska ilman muutamaa, nykyään maailman tärkeintä ihmistä, minä en olisi ikinä tavannut ilman blogeja. Ja koska olen oppinut valokuvaamaan (ja tuo arvontapalkintokuva on erinomainen esimerkki tästä...), ja koska minusta on aina yhtä onnellista kirjoittaa maaimaan sanoja minusta, maailmasta ja onnesta.

Tätä maailman parasta vuotta juhlistaakseni, käynnistän superarvonnan !!! Palkintoina on maailman paras leffa, When Harry Met Sally. Nappasin eilen Kulmakioskista mukaan palkintoon myös tuon keltaisen Jetin muistilehtiön ja punaisen hauskan kortin. (Kuvan valkoinen pitsiliina on vain somiste.)

Ja koska on kyse minun blogista, palkintoon tulee sisältymään myös ruokaa, tarkemmin sanottuna suklaata.

Osallistuminen, pieni oppimäärä:

1. Paina 'Kommentoi'-nappulaa
2. Kerro mikä saa sinut onnelliseksi
3. Kerro sähköpostiosoitteesi, että saan sinuun sitten yhteyden hihi
4. Paina sitä jotain lähetäkommenttinappulaa
5. Hymyile maailmalle että antaisi juuri sinun voittaa
6. Tee tämä ennen maalikuun kuudennetta päivää

ps, kannustan myös pieniä suloisia arkoja kommentoijia osallistumaan !! tämä tarvitsee ehdottoman ps-lisähuomion, koska minua ainakin pelottaa osallistua tälläisiin jos en ole aikaisemmin kommentoinut koko blogia : ( mutta nyt pliis, älkää miettikö tuollaisia hi hi hi : ]]

pps, minua haluttaisi tehdä oma facebook-sivu, jossa olisi helpompi jakaa rakkausbiisejä ja satunnaisia kuvia ja ajatuksia !! olisiko sille fanittajia

39 kommenttia

 1. Minut saa onnelliseksi unelmat, aurinko, vastakeitetty tee, suklaa, koira, pitkät aamulenkit ja ystävät. Siitä on onni tehty.

  Sähköpostini on virhehai[at]hotmail.com (---:

  ps, olet ihana!

  VastaaPoista
 2. Minut saa onnelliseksi haaveilu, ihanat ihmiset ympärillä, nauru, etenkin sellainen omalaatuinen, amélie ja muut ihanat elokuvat, hyvät blogit, ranskaa puhuvat ihmiset ja kahvilat. Lista voisi jatkua vaikka kuinka pitkälle hihi :-)

  sartzasara@hotmail.com on sähköpostini.

  Nyt lähden hymyilemään maailmalle ja leipomaan pullaa :-) Hauskaa sunnuntaita Jemina!

  VastaaPoista
 3. Onnellisuutta on ystävät, la famille kahvila tampereella, kesämekot, hymyilevät katseet, ihminen joka välittää vaikka tuntisit olevasi huonompi kuin ennen, rakkauselokuvat, unelmointi, sulavat kadut ja kevätaurinko. Tämän hetkistä onnellisuutta on nuo asiat !!

  eerika.jarvinen@gmail.com

  ps. ulkona paistaa aurinko !

  VastaaPoista
 4. minut saa onnelliseksi se, kun huomaa huomanneensa jonkun pienen asian olevan täynnä onnellisuutta. paperilumihiutaleet ankean kerrostalon ikkunassa. ihanat ystävät ja Jeesus.

  sähköpostini on aamuruska[at]gmail.com

  ps. peeässätkin saavat yleensä onnellisiksi :--)

  VastaaPoista
 5. minut saa onnelliseksi rakkausmusiikki, hyvät kirjat, eläinvauvat, internet, söpöt muusikkopojat, kesäyöt, kahvin tuoksu, glee, haaveilu sekä mun mummo, koska se on paras. :)

  kkorhonenn@gmail.com

  :)

  VastaaPoista
 6. minut saa onnelliseksi tunne, että on elossa.

  jenna.jankkila@gmail.com

  VastaaPoista
 7. onnellisuutta on maailman paras ystävä, joka herättää minut keskellä yötä lähettääkseen minulle viestin, jossa lukee: "Olet minulle tärkeä."

  VastaaPoista
 8. minut saa onnelliseksi elämän pienimmätkin ilot! esimerkkinä näistä pienistä ilon hetkistä on se, kun olen onnistunut valitsemaan kaupan niin monista appelsiineista sen täydellisimmän :)

  ps. en halua julkaista tässä sähköpostiani, sillä se on typerä. annan kuitenkin vihjeen, jolla tiedät kuka olen :]

  vihje: muistatko vielä sen kerran kun olit yksin koska johanna oli ulkomailla ja minä pyysin sinua luistelemaan liikuntatunnilla minun ja sadien kanssa? :)

  nyt hymyilen maailmalle ja lähden katsomaan brittiläisiä klassikkoelokuvia. (enkä tietenkään tee enkun tenttimateriaalia, kuka sitä nyt tekisi?)

  VastaaPoista
 9. ja koska, minä olen tyhmä ja unohdin laittaa sähköpostiosoitteen, niin kerron vielä nyt, että se on sanneroinen@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Olen onnellinen onnellisten ihmisten puolesta. Niiden, jotka pääsevät Talentissa jatkoon, ja niiden, jotka löytävät kadonneen lapsensa tyytyväisenä lelukaupasta, niiden, jotka saavat toteutettua unelmansa. Myös siitä, että suurtenkin taiteilijoiden töistä löytyy virheitä, koska se on inhimillistä. Givesmehope.com-sivustosta, ja ihmisistä, jotka ostavat vieraalle lapselle nallekarhun.

  mandy@wippies.com

  VastaaPoista
 11. miut tekee onnelliseks yksinkertasesti se, että aurinko paistaa ja kohta tulee kevät ! <3

  nipsulintu(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. minun piti tulla tänne kirjoittamaan eräs asia mutta sen oli jo eräs kirjoittanut!

  kuitenkin, minut todella saa onnelliseksi se, kun tuntee olevansa elossa ja tuntee, että maailma on tässä ja nyt. Kun seisoo korkealla kallionkielekkeellä ja tuntee tuulen, aistii kaikeilla aisteilla jotain ja tajuaa, että on todella olemassa tässä maailmassa, osana sitä.

  Onnelliseksi tekee myös se, kun näkee toisten silmissä onnea.

  usva@olen.to

  VastaaPoista
 13. Olen onnellinen kun muutkin ovat onnellisia, onnellisuuden tunteesta, mukavista sanoista, mukavista ihmisistä. Ja paljosta muusta, vielä tärkeämmästä.

  ;Sanna

  En uskaltaisi minäkään kertoa sähköpostia näin tässä =) Mutta jos onni suosii minua, voin vaikka sähköpostittaa sen sinulle sitten.

  VastaaPoista
 14. Minut saa onnelliseksi kevään tuoksu, vahva kahvi, haaveilu, 50-luvun nojatuoli ja tunne siitä, että kyllä minäkin pärjään ja saavutan sen kaiken mistä haaveilen! oranssia ät gmail.com

  VastaaPoista
 15. minut saa onnelliseksi valo, suudelmat niskaan, kirjat ja runot jotka tuntuu, hymyt, kevään saapuminen ja kahviloiden ikkunapöydät. myös se olo että on onnellinen, että kaikki on hetken tässä ja tuntee vain onnea.
  (vähän melkein kaikki)

  marras-kuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Minut saa onnelliseksi hyvät elokuvat ja musiikki, osaaminen, herääminen auringonpaisteeseen, lämmin peti, Jesseni, onnellisuus, pienet ihmiset, ensimmäiset lehdet puissa, hymyt. Kaikki elämän pienet ilot.

  Minut saa onnelliseksi myös wwww.loydankyllaperille.blogspot.com

  heli.liimatainen@kam.fi

  VastaaPoista
 17. Olen ollut pari päivää ihmeellisen onnellinen - ja pohtinut ihmeissäni miksi. Ja tajusin, että se johtuu ihmisistä. Ihanista, inspiroivista ihmisistä, jotka avaavat elämän uusia ikkunoita silmieni edessä. Ikkunoita, joita en itse ole edes huomannut. :) Ihmisistä, jotka tekevät juuri niin kuin haluavat ja ovat onnellisia. Muiden onnellisuus tarttuu!

  jonna@student.uef.fi

  VastaaPoista
 18. Minut saa onnelliseksi pienet teot, ystävät, kissat, uudet ihanat blogimerkinnät, kirjat jotka voi lukea tuhanteen kertaan kyllästymättä niihin ja elokuvat samalla kriteerillä :)

  junior_05@luukku.com

  VastaaPoista
 19. olen olet aika allapäin ja väsynyt kaikesta, mutta tänä aamuna kun söin Danone-jugurtin (maku oli vadelma) kissani hyppäsi sängylle ja tuli osingoille, siinä nauroin, kun se pisti silmät kiinni kun se söi sitä. Myös vesivärimaalaaminen saa minut hyvin onnelliseksi tai pelkkä vihreiden poikkiviivojen tekeminen paperille.Ah!
  myös tuleva kevät saa minut onnelliseksi sillä täytähän minä arvokkaat 16 vuotta, jeejee!
  Myös kuvaaminen saa minut hyvin onnelliseksi ja iloiseksi. Myös soneran jännittävät euron sunnuntaipuhelut siskoille saa minut onnelliseksi, kun ei tiedä mistä puhua ja siinä yrittää keksiä jotain ovelaa (vaikka tietäänkin että taitaa siskoilla olla kiire johonki muuhun).
  Nauraminen, hauskojen juttujen kertoilu ja melkein tuntemattomien ihmisten tervehdykset koulunkäytävillä, saa minut myös onnelliseksi ja tärkeäksi. Hyvä musiikki tekee minut onnelliseksi ja yhdelle urheilullisen pojan katselu ja puhuminen facebookissa tekee minut onnelliseksi, ja uusi huippu keltainen ohut irtolyijykynä 0.7 onnellisia asioita kirjoitan vihkoihin. :)

  tulipas pitkät plörinät 8D
  hujuu95@hotmail.com

  ps. olet mielenkiintoinen

  VastaaPoista
 20. Minut saa onnelliseksi haaveilu, ihanat ihmiset, hymy, onnistumiset, omat hetket, hyvä ruoka, tihkusateessa käveleminen, kaikki kiva!

  Ja s.posti on; marjovain@hotmail.com

  :--)

  VastaaPoista
 21. minut tekee onnelliseksi kun pahan ahdistuskohtauksen ja riidan jälkeen yöllä kello neljä poikaystävä ottaa syliin ja vakuuttaa että kaikki on hyvin. eli siis se, että olen löytänyt oman prinssini joka kestää vaikken jokapäivä olisikaan prinsessa. sekä ne ystävät, jotka tietävät että ystävyys säilyy vaikkei pitäiskään koko ajan tiiviisti yhteyttä.

  sannimari_@hotmail.com

  ps. kurkur

  VastaaPoista
 22. Minut tekee onnelliseksi ystävät, joiden vierellä voi olla hiljaa tuntematta oloaan vaivaantuneeksi, se kun onnistuu tekemään ranskan tehtävän oikein, juustopallerot, hymyilevät ihmiset, lyhytelokuvat ja erityisesti se että päivistä tulee koko ajan valoisampia. :)

  mimiuu@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Mut tekee onnelliseksi kauniit sanat, halit ja se kun huomaa pystyvänsä edes vähän auttamaan jotain toista ihmistä. :)

  tuutittja@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Minut tekee onnelliseksi pienten hassujen asioiden havaitseminen. Ja juuri tällä hetkellä muun muassa kiireettömät aamut, tuo piristävä valoisuus ulkona, musiikki ja ihanimmat ystävät :)

  jujoko@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Minut saa onnelliseksi uuden kielen opetteleminen, se hetki, kun summeri päättää kolmannen erän ja Suomi on voittanut (jääkiekkoa), omassa kotoisassa jäähallissa istuminen juuri ennen pelin alkua sekä kirjat, jotka imaisevat mukaansa.

  breykkis@live.com

  VastaaPoista
 26. Minut saa onnelliseksi se, että huonon päivän jälkeen tulee aina uusi päivä ja toivo siitä, ettei se välttämättä ole enää huono.

  VastaaPoista
 27. Minut saa onnelliseksi se, että näen huomenna poikaystäväni pitkästä aikaa. Jokseenkin kliseistä, mutta se on kovin onni. Kliseetkin ovat onni!

  Olen myön onnellinen siitä, että kevät on tulossa. Ja sekin on onnellisuutta, että minä, maailman vannoutunein talvi-ihminen, odotan kevättä.
  Onnea on Pariisin Kevään tuleva keikka, juuri alkanut työharjoittelu ja huhtikuussa/toukokuussa alkava palkkatyö. Onnea on kouluhaku, voin määritellä tulevaisuuteni uudelleen.

  Onnea on se, että hirvittävä selkäkipu on poissa ja voin hengittää. Hengittäminen on hienoa.

  Suurin onnellisuus on itse onnellisuus.

  VastaaPoista
 28. Minut saa onnelliseksi se, ettei ole kiire minnekään, vauvan nauru, sellaiset täyden yhteisymmärryksen ja yhteenkuuluvuuden hetket läheisten kanssa, hyvä ruoka, pieni nousuhumala, optimismi, se kun joku kertoo hauskan jutun ja kaikkia naurattaa kamalasti (ja jos tuo joku oon vielä mie niin uulalaa!), usko hyvään ja kauniiseen (niin kuin sinulla!), se kun jossain asiat alkavat vihdoinkin mennä aiempaa paremmin, se kun musiikista saa kylmiä väreitä, sadepäivä yhdistettynä tämän listan ensimmäiseen, kynttilän tuoksuun ja pannulliseen kahvia, tieto siitä että joku vielä rakastaa minua sellaisena kuin mie olen.

  Kiitos Jemina, kun pistit miut kirjoittamaan tämän :> Ja onnea blogille, se on ihana!

  //edit: huups unohtui ekalla kerralla: annimaaria@gmail.com

  VastaaPoista
 29. tänään minut teki onnelliseksi ymmärrys, että olen oikeasti ihan hyvä ihminen juuri sellaisena kuin olen.

  katja_nikula@yahoo.com

  VastaaPoista
 30. No minä taidan ehkä hieman kuulua tuohon "en ole ennen uskaltanut kommentoida" -porukkaan...

  Minut tekee onnelliseksi moni asia, yleensä ihan pikkuasiat. Juuri tällä hetkellä olen onnellinen, koska minulla on aivan pian yhteishaku ja tiedän minne haluan.
  Myös se on onnea, että ystäväni soitti tänään ovikelloani ja pyysi minua heille, kertoi tehneensä ihan itse marjarahkaa ja mutakakun. Arvaa vain meninkö. Kuka on viimeksi soittanut ovikelloa ja kysynyt voiko olla? Ehkä kuin olin useampia vuosia sitten ala-asteella. Ei soitettu, tekstattu tai laitettu viestiä facebookissa. Lisäksi hyvä seura ja tietysti ruoka tekee onnelliseksi!

  Kiitos Jemina blogistasi, vaikutat ihanalta ihmiseltä :)

  heikkis_95@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Minä tulen onnelliseksi elämästä ja ihmisistä, ihanista kahviloista, auringosta, keväästä, hymyistä. Siitä, että on olemassa ystäviä joiden kanssa voi olla oma itsensä, jotka hyväksyvät minut tällaisena. Teehetkistä. Matkustamisesta. Pitkistä kävelyretkistä. Onnellistun myös lapsista, värikkäistä hedelmistä ja tavaroista, ihanista blogeista. Arkipäivän sattumuksista. Siitä, että ystävä tulee ja pyytää luokseen käymään. Eläimistä. Musiikista, kynttilöistä, rauhallisista koti-illoista jolloin voin voi kääriytyä vilttiin ja lukea hyvää kirjaa. Halaukset ja kauniit sanat. Hetkessä eläminen ja maailman havainnoiminen. Jääkaappirunous ja se, että löysin tänään postilaatikosta kortin, jota en lainkaan osannut odottaa. Yllätykset.

  Elämä on ihanaa ja tämä blogi on ihana, yksi onnellisuuden lähde lisää :)

  amanda.lehtola@gmail.com

  VastaaPoista
 32. tämän hetkisessä mielentilassa tuli ensimmäiseksi mieleen 'minut saa onnelliseksi muut ihmiset' mutta sitten se kuullosti siltä etten osaisi yksin olla onnellinen. minä olen myös yksin onnellinen, silloin esimerkiksi kun aamulla syön aamupalaa ja kuuntelen radiota kun muut vielä nukkuvat ja kun sulkeudun huoneeseeni kirjoittamaan mieleni syövereistä outoja lauseita kynttilän valossa. onnelliseksi saa pienet asiat. sellaiset kuin tuntemattoman hymy kadulla, piristävä kommentti keskellä kurjaa päivää, se kun tajuaa ettei ole mihinkään kiire ja kun lempilaulu tulee radiosta juuri oikeaan aikaan. onnellista on olla itselle tärkeän ihmisen seurassa, vaikka vaan olla vierekkäin hiljaa ja kuunnellen toisen hengitystä. toisaalta on niin paljon asioita joista tulen onnelliseksi ettet jaksaisi lukea koko juttua. enkä minäkään tänä iltana jaksaisi sitä kirjoittaa.
  oli hauskaa vähän avautua.
  sinulla on hirmu ihana blogi, ihailen että jaksat kirjoitella suloisia lauseita tänne meidän luettavaksi.
  (ja anteeksi, osaan minä oikeasti kirjoittaa isoja alkukirjaimia)
  s-posti: netta.poytalaakso@gmail.com

  VastaaPoista
 33. apua tämä on se pelottavuuskohta!
  onnellisuus: pianon soittaminen, ystävät, hyvä ruoka, mesekeskustelut, lukeminen, irtokarkit, eläimet, musiikki, nauraminen, just se oikea Fiilis, syksy, onnistuminen, hymyt, kirjeet, aurinko, lämmin peitto, päiväkirja, hauskuus, pakkanen, lomat, partio, blogit, juokseminen, ELÄMÄ.................................... ;)
  on onni olla onnellinen <3

  PS. nappisieni@gmail.com

  PPS. MAAILMA HYMYILEN SINULLE JUURI NYT :)

  VastaaPoista
 34. aidot ihmiset tekevät minut onnelliseksi. ja vilpittömät. hyväntahtoiset.

  elegiexxx@gmail.com

  VastaaPoista
 35. onnea on nähdä huomenna elämäni rakkaus, poika jonka kanssa jouduimme eroamaan huonon elämäntilanteen vuoksi. onnea on jos uskallan halata häntä ja jos uskallan kysyä haluaisiko hän vielä olla minun. pelottaa sydämeni puolesta, mutta jos kaikki menee hyvin, tiedän olevani onnellisimmillani perjantaina.

  cosette0@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. onnea on se, kun käy niin että tyttö johon olen ollut ihastunut viimeiset puoli vuotta (eli koko sen ajan ku olemme tunteneet) kertoo pitävänsä minusta enemmänkin kuin kaverina. onnea on, että hän teki aloitteen sillä en itse olisi ikinä uskaltanut sanoa mitään koska pelkäsin pilaavani ystävyyden. suurinta onnea on se, että minulla on nyt lupa pitää häntä kädestä leffaa katsoessa ja tuoda hänelle kaupasta muumilakuja ilman suurempaa syytä, vain siksi että hän on maailman ihanin.

  tikru_90@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Onnea on ranskanletti ohimolla ja se kun tekee jonkun onnelliseksi vain sanomalla jotain mitä piti itsestäänselvänä.

  myymaaria@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Voi vitsi mun kommentti on kadonnut johonkin? =O

  MINUT TEKEE ONNELLISEKSI
  pehmoinen Clarani
  musiikki, joka muuttaa elämääni
  yölliset keskustelut tärkeimmän ihmisen kanssa
  matkat paikkoihin, joita rakastan
  toivo tulevasta onnesta

  VastaaPoista
 39. Olisi fanittajoa facebooksivulle!

  Mutta niin, mut tekee onnelliseksi niin monet pienet asiat, joista ekana tulee mieleen ihmisten hymyt ja ilot, erityisesti tärkeiden ihmisten. Onnelliseksi tekee myäs hyvä syötävä, punaset hiukset, linnut, kaikki luonnonelukat joita satunnaisesti näkee puskissa, omat lemmikit ja niiden hymyt, helmet, kivat kynnet, ihana ja lämmin viltti, hyvä seura, se ystävä jonka kanssa voi olla hiljaa käsikädessä. Siinä muutamia!

  kisu_the_misu@hotmail.com

  VastaaPoista