syntymäpäivä

sunnuntai 20. helmikuuta 2011
Juhlistamme syntymäpäivääni (19 !!!) Meeri-ystävän kanssa. Kiersimme kirpputorit ja söimme Kertussa maailman parasta ruokaa.

Emme unohda noita ranskalaisia ikinä.

Minusta on nyt kai tulossa superaikuinen, kun olin perjantai-iltanakin ulkona (!!!!!!!!!!!!!!). Johanna ja Emil ovat maailman suloisimmat, ja minä kaiketi maailman surkein korttipelaaja. Onneksi Bossaliinan mansikkarahkapiirakka auttoi siihenkin suruun.

Anttilasta ostin itselleni vihdoinkin When Harry Met Sallyn, jonka olen maininnut sekä täällä että Formspringissä noin miljoonasti lempielokuvakseni. Katsoimme sen äsken, ja aloin huolestua miten lukulomani nyt käy. Voisin nimittäin katsoa sen joka päivä.

Koska äiti ei ole vielä tarjonnut meille kuin suklaata, sipsejä, lohkoperunoita, salaattia, lihapullia, leipää (kymmenellä päällysteellä), teetä, limsaa ja mehua, ajattelemme tällä hetkellä jäätelöä.

Tai siis minä ajattelen.
Meeri hymisee vieressä.

9 kommenttia

 1. Meinasin toivottaa hyvää syntymäpäivää, mutta huomaan, että hyvä tuo on tainnut olla ilman toivotuksiakin ;> Joten onnea kovasti! Mie täytän ylihuomenna hii, joten ei olla kaukana.

  VastaaPoista
 2. Turun Kerttu! Söin siellä ranskalaisia.

  Onneksi olkoon. ♥

  VastaaPoista
 3. mielestäni olet erittäin taitava huijaamaan! kaks kakkosta, ööö kolme kakkosta lisää, awwww.

  ihanaa, että synttärit meni noin hyvin ja nyt kyllä kiinnostuin tosta leffasta.. ehkä pakko katsoa se joskus!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! Minullakin on synttärit keskiviikkona :)

  VastaaPoista
 5. Sinun blogisi on ihana, että räjähdän sen ihanuudesta 8__8

  VastaaPoista
 6. voi pojat, tää sun blogi on aivan ihana! taidan kehittää tästä itselleni obsession ja jäädä seurailemaan :) paljon onnea + 2! :)

  VastaaPoista