uusi pöytäni

torstai 10. helmikuuta 2011Minulla on huomenna tekstitaidon koe, ja täällä minä vain dataan.

Kerrassaan loistavaa valmistautumista.

Maija auttoi minua tänään ymmärtämään runoanalyyseja, ja muita runoihin liittyviä tehtävänantoja, ja nyt on hieman varmempi olo !! Ja muutenkin tuntuu hyvälle.

Hieman hermostuttaa, mutta aion ottaa huomenna tyynyn mukaan ja pitää tunnin tauon jossain vaiheessa. Lisäksi suklaarusinoita pitäisi olla tarpeeksi, ja tein vielä äsken hassuja tonnikalajuttuja mukaan. Huomenna vielä pakkasesta meidän äidin bravuurikääretorttua persikoineen ja vadelmineen, ja sitten vielä paljon appelsiinimehua ja ruisleipää.

Kuullostaa ehkä vähän liioittelulta, mutta en halua oikeasti panikoida sitä(kin) asiaa, että eväät eivät riittäisi.

Ostin eilen kirpputorilta upeimman ruokapöydän ikinä. Se saa toimittaa kirjoituspöydän virkaa seuraavat kuukaudet/vuodet, ja lopulta se päätyy oman asuntoni ensimmäiseksi kalusteeksi. Kultaiset menneet vuosikymmenet, te niin kiehdotte minua.

Parasta tuossa on, että tuohon saa vielä jatkopalan, joten khuulit illanistujaiset, here I come.

Toisiksi parasta tuossa oli hinta,
14 euroa.

Ja onnea hirmuisesti muille tekstitait(o/e)ilijoille !!

2 kommenttia

  1. Tossa pöydässä on mukavan kiiltävä lakkapinta : ) Sulla on näköjään myös tuollainen kiva vanhanaikainen teroitin!

    ps. toivottavasti tekstitaito meni hyvin

    VastaaPoista
  2. mulla on tommonen vähän samanlainen pöytä, mut se on valkonen ja vähän isompi. tai no ei se muuten oo samanlainen, mut siin on jatkopala ja sit käytän sitä tarjottimena ja laitetaan pasin kaa aamupala siihen ja kukkia ja sit sillee ja sit siihen samaan settiin kuuluu 4 söpötuolii ja sit metsästän vielä kaks vähän samanlaista ja teen niihin tyynyt ni sit meil on kaikist kivoin aamiainen ja sit ku aurinko paistaa ikkunasta meijän pöytään ja sit on pöytäliina kans ja verhot mitkä kaikki sointuu toisiinsa. ja se on joku 50-luvulta ku se on mummin vanha ja se on tosi khuul mut mun pitää maalata se uudestaan ku se on vähän likanen ja siit on lohkeillu kai sitä maalii pois mut yritän eka kuitenkin pestä sen koska se on ollu 5 vuotta meijän navetanvintillä ja siel on muutenki kaikkee kivaa ja saan niistä minkä haluun, ja mul on hirveesti kilhojaki ja sit alan kasvattaa ituja ja syön niitä

    ps ahhaha siin kokeessa piirsin siitä kissasta evilkissan ja sit piirsin firefoxin ja pidin oikein koko ajan edestä omaa hauskaa ahhahahaha ja sit siel vessas ei ollu saippuaa ja se ei ollu kauheen kiva ja muutenki törmäsin 2 kertaa lavuaariin ja kerran oveen ku siel oli nii pimeetä et en uskaltanu pitää silmii auki

    VastaaPoista