viikonlopun onnesta

sunnuntai 23. tammikuuta 2011


Hajanaisia kuvia tämän viikonlopun onnellisuudesta. Äiti oli löytänyt jostakin kaapin perältä nuo ihastuttavat lautaset, joihin rakastuin, ja jotka sitten sain kapioihini lisättäviksi. Minusta ne ovat hurmaavat.

Läksyjen ja lautasrakkauden lisäksi pakkasin eilen matkalaukkuni (kaksi yötä!!). Lisäksi keskityin neulomaan tuota ruskeaa korvaläpällistä pipoa, joka syntyikin lopulta ihan hirveän helposti. Se on kaunein oi että !

Viimeinen kuva on meidän kauneimmasta pöytälampusta, jonka valossa olen lukenut monet sivut kemiaa ja ruotsia tänään. En kyllä oikein osaa mitään. Muutenkin tuntuu koulun suhteen siltä, että taisin feilata abivuoden melko tehokkaasti. Hämmentävintä on etten oikein tiedä mikä minuun meni.

Tiedän kyllä, että se ihan hirmupitkä, sitkeä ja väsyttävä flunssa aloitti sen. Jäin monessa jälkeen, ja sitten en osannutkaan yksin ottaa muita kiinni. Mutta uskoakseni minä en voi syyttää elo-syys-lokakuista flunssaa tammikuun feilauksista.

Vähän masentaa se.

ps, tajusin eilen että haluaisin hääsuunnittelijaksi. ja nauroin kuinka paljon se eroaa matemaatikosta/valtiotieteilijästä.

pps, onnellista on myös se, etten feilannut matematiikassa !!

ppps, vielä yksi juttu: kun tein eilen hassun videopostauksen ja se oli täällä ehkä kaksi minuttia ennen kuin poistin sen (puhuin kyllä kivasti mutta minun hiukset eivät olleet kovin kauniisti yhdeltä yöllä), niin hmm, tykkäisittekö jos tekisin kuitenkin niitäkin !!

9 kommenttia

 1. Moi, sinulla on kiva blogi. Mikä sai sinut haluamaan hääsuunnittelijaksi? Puheet abivuoden feilaamisesta taitavat vielä olla liian aikaisia, olen varma että kaikki kuitenkin menee hyvin. Videopostaukset voisivat olla kivoja, myös se poistettu :) Montako päivää te muuten olette siellä cern:ssä, jos saan vielä udella?

  VastaaPoista
 2. Minä eksyin katselemaan norjalaisen hääkuvaajan portfoliota, ja ajattelin vain kuinka hienoa olisi olla luomassa sellaisia satumaita! Rakastan rakastuneita ihmisiä ja sitä onnea. Ja pidän asioiden organisoimisesta ihan hirveästi! Siitä että on paljon lankoja käsissään. Ja häitä suunniteltaessa saa vielä tehdä jotain luovaa ja tärkeää.

  Ja en kyllä uskaltaisi sanoa onnistuneeni tänä vuonna :(. Tietysti ylppärit ovat vielä tulossa, mutta jotenkin ne pelottavat kauheasti. Onneksi on sentään vielä aikaa.

  Varsinaisesti Cernissä olemme kolmena päivänä, aamusta iltapäivään aika tehokkaasti opiskellen. Mutta sitten menemme vielä sinne Ranskan puolelle laskettelemaan ja nauttimaan elämästä, hihi tulee kivaa.

  Ja ehkä minä innostun vielä videoista !

  ps, sinun kommenttisi oli niin kiva

  VastaaPoista
 3. minä tykkäisin valtavasti sinusta videolla!
  ps. olet valloittava

  VastaaPoista
 4. katoinkin, että olit tehnyt videon, mutta poistanut sen. :( tee uusi jooko jooko jooko!

  ja iiiik, kaksi yötä voi että!

  VastaaPoista
 5. taisin olla onnekas, sillä ehdin katsoa sen videosi yöllä ja olin juuri kirjoittamassa kommenttia, kun blogger herjasi, että postaus on poistettu :O siksipä sanon nyt, että olit tosi hurmaava ja sinulla on suloinen ääni. ja hymykuopat! :) tee ihmeessä siis uusi!

  VastaaPoista
 6. Valloittavat lautaset! Ihanaa miten äideiltä tai mummuilta löytyy usein aarteita.

  VastaaPoista
 7. Oi onpa kivan näköiset lautaset!
  Ja nautihan reissusta, lupaathan? :)
  Video olisi myös todella kiva.
  p.s. hääsuunnittelijan ammatti voisi olla mitä ihaninta!

  VastaaPoista
 8. Haluan kuulla sinun äänesi! Sveitsissä on muuten todella kaunista. Hyvä ystäväni Kalle on sieltä kotoisin ja oi että.

  VastaaPoista