Kulttuuripääkaupunkivuoden avajaiset

lauantai 15. tammikuuta 2011
Haaaaaa, me otimme äkkilähdön Even kanssa sittenkin kulttuuripääkaupunkivuoden avajaisiin, ja täytyy sanoa, että todella kannatti ! Show oli niin upea, että pakkanen jäi toissijaiseksi harmiksi sitä katsellessa.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy osa taivaalle päästetyistä ilmapalloista, ja toisessa kuvassa on lyhdyt, joiden askartelijat, 1000 koululaista, toivat ne kulkueessa Suomen Joutsenelle ripustettavaksi.

Luulen, etten ihan hetkeen pääse näkemään yhtä komeita ilotulituksia. Olisi kyllä harmittanut aivan hirveästi, jos olisin jäänyt kotiin ! Nyt vain ärsyttää se, että alkuperäisten suunnitelmien mukaan minun piti nähdä Johannaa ja Emiliä, mutta nyt se sitten jäi. Mutta ensi viikolla sitten.

ps, kirppariostokset siirtyvät huomiseen

3 kommenttia

 1. ihanaa että pääsit sittenkin näkemään kylttyyrivuoden aloituksen! hypotermia sai meidät kiinni eikä jaksettu hirveän kauan shown jälkeen juhlistella, joten ehkä ihan hyvä että siirtyi ensi viikkoon. :}

  ps. oaaaa miten hienoja kuvia sait, taisitte olla aika hyvillä paikoilla!

  VastaaPoista
 2. hehe aloin just lukea tätä blogia ja tajusin että näin sut eilen tuolla suomen joutsenen vieressä! (=

  VastaaPoista
 3. Hehe! Mä oon tehnyt yhden noista lyhdyistä! :P Pidettiin itsemme kavereiden kanssa lämpiminä tanssimalla musiikin tahdissa :)

  VastaaPoista