onnesta ja sitä seuraavasta

perjantai 14. tammikuuta 2011Minulla oli eilen erinomainen päivä. Tiedättekö, niitä päiviä kun kaikki vain sujuu. Olin valtavan iloinen kun meidän Cernin matkaseuramme tuli vierailulle meidän luo, ja kuuntelimme kahvinjuonnin lomassa kunkin ryhmän esitykset omista aiheistaan.

Minä pidin kaikista ihan kamalasti, ja tuntui onnelliselle kun me nauroimme yhdessä ja esittäydyimme. Kukaan muu ei kyllä innostunut ajatuksestani pidemmistä esittelyistä, mutta minä sain kuitenkin lopulta sanoa pitäväni esimerkiksi porovillapaidoista, katsokaa nyt, eikö olekin hieno.

Annoin porovillapaitajutuillani itsestäni varmasti hassun kuvan, mutta tälläinen minä kyllä olen ! Nauran, puhun ja välillä ahdistun.

No, ahdistus tuli sitten illalla ja paheni aamulla, mikä johti siihen, etten saanut lähdetyksi kouluun. Jotkut päivät ovat vaikeita minulle, ja tänään oli sellainen. Nyt tuntuu jo paremmalle kun nukuin, join litran appelsiinimehua, luin Trendin ja tein läksyjä.

Nyt olen kuunnellut esimerkiksi Scandinavian Music Groupia ja Sam Tsuita, ja pähkäillyt pakkaamisen kanssa. En ole aikaisemmin ollut missään, lentomatkat ja kaikki !! On kauhean vaikea miettiä mitä kaikkea tarvitsee mukaan, ja ennen kaikkea miten ne kannattaa pakata.

ps, kokosin teille spotify-listan: IIII

6 kommenttia

 1. Minulla oli tänään tuollainen onnellisuuspäivä: minusta oli mukavaa mennä kotiin bussilla, vaikka matka kesti kolme tuntia. Lisäksi tänään kaikki vastasivat tärkeisiin soittoihini, heräsin ilman herätyskelloa ja juuri oikeaan aikaan, Jesse on söpö, kävimme äidin kanssa ostamassa herkkuja, sain paljon postia ja pääsimme koulusta hieman aikaisin (meidän kaikki koulupäivät ovat kahdeksan tuntia).

  Sinä olet muuten söpö myös.

  VastaaPoista
 2. ihanaa, onnellisuuspäivä. oho hei - huomenna !

  (mulle tuli kauhea hinku juoda appelsiinimehua, tulee melkein aina kun luen sun tekstejä. voivoi, menen tyhjentämään jääkaapin.)

  VastaaPoista
 3. Musta on ihanaa, että jossain on joku niinkin ihana ihminen, kuin sinä. :) Yhtä maailmaarakastava kuin minäkin. Älä koskaan muutu, äläkä anna maailman ikävimpien puolien kovettaa sua. <3

  VastaaPoista
 4. sinä olet hurjan suloinen ja minä olen onnellinen, että sinä olet olemassa ja pidät tätä blogia :)

  VastaaPoista
 5. You shine like a star: (oo-hoo) if only you ever knew
  You'd go out and bloom, (oo-hoo) if only you ever knew
  You're very uncool (ooh yeah) and forever wonderful<3

  VastaaPoista
 6. äh ootte liian ihania kaikki ! tulee hymyolo aina kun luen näitä

  ps the crash <3

  VastaaPoista