turkupäivä

maanantai 3. tammikuuta 2011


Ostin Lindexistä lentokonekorun neljällä eurolla, on hieno.

Skanssi oli kuitenkin aika tylsä, ja shoppailu ärsyttävää. Siispä, ajoimme auton keskustan liepeille ja aloimme miettiä parkkirahoja. Olemme varmoja, että kohtalo puuttui peliin maasta löytyneen viisikymmensenttisen ominaisuudessa. Ostimme pelastusarmeijan kirpputorilta hirmuhienot lapaset Evelle, ja lähdimme lämpimissä villakangastakeissamme suurensuurelle kävelyretkelle.

Jossakin kohtaa alkoi tehdä mieli kaakaota, ja suuntasimme Bossaliinaan. Joka oli kiinni. Mieleemme muistui eräs kesämaanantai (tänään on maanantai (050710)).

asu, kaikki muut second hand paitsi housut, pipo ja uusi lentokonekoru !

8 kommenttia

 1. mistä oot ottanu ton 2011 kuvan hiieno ps kohta tullaan sinne !!

  VastaaPoista
 2. kun jokirantaan on tulossa sellainen joku Pinella-niminen ravintola niin sitten siinä aidassa oli jouluvaloilla että Pinella 2011 !! ps hihi en malta odottaa

  VastaaPoista
 3. Rakastan sinua ja blogiasi ja tapaa, jolla näet maailman ja oi, blogisi on valonpilkahdus kaamosmasennuksen keskellä. Olet ihana.

  VastaaPoista
 4. laitan kohta jotenkin tämän sun blogis aloitussivukseni, jotenki unohdan aina käydä tätä lukemassa ja ah, jos kuitenkin muistan niin ai että sä olet ihana.

  VastaaPoista
 5. http://weatherischancing.blogspot.com/2010/09/hyvastit-syyskuulle.html ( katso kommentteja, hihi ) koitin olla kovin salainen, mutten sitten ollutkaan. phöh.

  VastaaPoista
 6. Kiva kuva jokirannasta :) Tykkään siitä uudesta kävelyreitistä (eihän se ole kuin vuosia vanha, eli siis uusi, nih!) ja sen puusilloista.

  VastaaPoista
 7. tosiaan ihan uusi on vielä ! minusta se on parhaita paikkoja kävellä ihan omissa maailmoissaan ja haaveissaan, hymyillä kerrostaloille ja ihmisille. ps kivointa kun kommentoit : ]

  VastaaPoista