Voitko vastustaa tätä neulesoidinhuutoamme ?

perjantai 22. lokakuuta 2010Vihdoinkin, näiden uuvuttavien päivien jälkeen, olen palannut näppäimistöni viereen. On ollut hieman kaikenlaista ohjelmaa, eilen esimerkiksi kuvailin kulttuuripääkaupunkihankkeeseen liittyviä projekteja ihmetyksestä soikeana. Olin ihan että voouu, tämä on todellista taidetta !

Eilen oli myös elämäni hienoimpia päiviä siinä suhteessa, että aamiaistapaamiseni koski jotain niin hauskaa ja hienoa: me perustamme upean neulekerhon blogeineen päivineen Inarin kanssa ! Ja jos joku erehtyi jo muodostamaan päässään kuvia mummomaisesta ompeluseurasta, niin pyyhkikää ne pois. Meidän kerhossamme syödään kakkua, jutellaan hölmöjä ja ehkä neulotaan.

Toivomme blogillemme lukijoita jotta tämä rakkauden ilosanoma pääsee eteenpäin. Tuosta ei kuitenkaan ole tulossa vain tylsä kerhosivu, jossa toivotetaan hyvää uutta vuotta vielä juhannuksenakin vaan meidän on tarkoitus luoda blogi, joka kertoo tästä koko jutusta värikkäästi ja toivottavasti inspiroivasti.

ps, jos joku ei löytänyt noita blogin linkkiä tuosta tekstistä (niitä on peräti kaksi) niin selkeyden vuoksi: neuleitajakakkua.blogspot.com.

pps, tämä postaus siis sekä mainostaa uutta blogia (ja kyllä, sinne tulee postauksiakin) että yrittää kalastella suloisia jäseniä joukkoomme !

4 kommenttia

 1. Tämä on ihan ihmetyksestä soikeana, että voouu, että mitä oikein oot käyny kuvaamassa ? (= Muakin vähäsen kiinnostais jotenkin osallistua kulttuuripääkaupunkiasioihin, mut en oikeen tiiä miten.. Vaik varmasti kyl juttuja löytyis, mitä puuhailla, jos vaan tietäis, mitä haluais tehdä..

  P.S. neuleet ja kakut kuulostaa hauskalta !

  VastaaPoista
 2. Siiri, luullakseni ne ottaa kaikki vapaaehtoiset mukaan vaan ketkä haluaa ! Mä itse olen live-tiimissä, ja pääsen siis tekemään kaikenlaista hauskaa. Eilen olin siis kuvaamassa tanssi- ja graffitityöpajoja, jotka liittyvät tällä viikolla käynnissä olevaan Eurocultured-hankkeeseen (http://www.turku2011.fi/uutiset/osallistu-eurocultured-tyopajaan-turussa_fi). Kaikki Vimmaan sunnuntaina hihi, tulee hieno juttu !

  Ja meidän neulekerho on kaikille avoin, mukaan vaan ! : ]]]

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hauskalta ! Itseasiassa sunnuntaina oon kyllä tulossa Turkuun, kun meen sinne DE:n keikalle. Mihinköhän aikaan tuo on Vimmassa, että jos tulisin samalla reissulla sinne ?

  Ok, pistän korvan taakse! (:

  VastaaPoista
 4. Tuo alkaa Vimmassa neljältä :)

  VastaaPoista