Monta päivää minä tänään olen elänyt

perjantai 15. lokakuuta 2010Muistin juuri, miksi lopetin kuvien lataamisen suoraan Bloggeriin. Menetin taas varmaan monta hienoa hetkeä elämästäni käyttämällä ihan liikaa aikaa saadakseni nämä kuvat ihan vaan oikeinpäin. Tällä on nimittäin tapana kääntää kuvat mitä oudoimpiin asentoihin, ja tilanteesta selviää vain äärimmilleen viedyllä oveluudella (onneksi minulle on sitä suotu).

Tänään on Pukeudu pinkkiin -päivä.

Tänään on myös pakkaa muutaman päivän tavarat reppuun -päivä.

Voisin pitää myös Käy äidin puolesta kaupassa -päivän. Minä nimittäin rakastan käydä kaupassa, tunnelma supermarketissa on kerrassaan häkellyttävä kun vaan osaa nähdä kiireen ja muiden nykymaailman vitsausten läpi. Katsokaa lapsia, jotka rakastavat värejä ympärillään. Katsokaa mummoja, jotka ovat sitä mieltä, että kyllä nykyään on paremmin kuin ennen. Marketissakin voi selata levyhyllyn läpi, kauhistella isojen tv-ruutujen isoutta ja ihailla kukkaosaston kauneutta.

Rakastan vertailla hintoja keskenään, olla vastuullinen kuluttaja. Minusta on niin hauskaa lapata tavarat kassahihnalle, ja nostaa kärryistä vain yksi appelsiinimehupurkki myyjälle. Näitä on kymmenen. Maitoja kuusi.

Kaupassa on kivaa toistenkin kanssa, mutta yksin ollessaan sitä voi vain kuunnella ja katsella. Miettiä, kuinka paljon hauskempaa on hakea ruokansa värikkäästä supermarketista kuin saalistaa antilooppia aavikolla (katsoimme tänään historian tunnilla videota...).

Supermarkettien voiton aavikoista varmistaa joululaulut. Niitä ei taatusti kuule Saharassa joulukuussakaan.

baskeri, second hand, 1 e
huivi, second hand, 4 e
neulemekko, second hand, 4 e
sukkahousut, marketti (!)
kengät, second hand, 1 e

Ei kommentteja

Lähetä kommentti