Metsäilyä baareilun sijaan

lauantai 9. lokakuuta 2010

Muut lähti perjantaina baariin, niin minun matkani jatkui paljon turvallisempaan ympäristöön. Valitsen metsän milloin tahansa jonkun baarin sijaan.

Olen asuntoautolla, ja rakastan anorakkeja. Minusta on kerrassaan hurmaavaa nähdä 350 kiloa silakoita, joita sitten saa alkaa tuhoamaan yhdessä miljoonan asuntovaunutyypin kanssa. Tuolla tavalla kun laitetaan ritilän väliin, niin sitä kutsutaan halstraamiseksi. Sitten oli savusilakoita ja ties mitä variaatioita ! Minä pidän kalasta.

Sitten me metsäilimme Even kanssa yrittäen etsiä suppilovahveroita. Löysimme niitä kyllä, mutta ne oli jostain kumman syystä jo ihan harmaita. Yleensähän niitä saa vielä joulukuussa keräillä ihan rauhassa !3 kommenttia

  1. Minäkin valitsisin metsän milloin tahansa baarin sijasta. Tosin metsässä törmää harvemmin uusiin ihmisiin mutta ehkä se on hyväkin juttu. Tykkään kovasti kuvista, etenkin kurkistuskuvat ovat täydellisiä.

    VastaaPoista
  2. Olet oi, suloinen! Pian näemme, mussu.

    VastaaPoista
  3. Tiedätkö, kirjoitin juuri 500 sanaisen äidinkielen aineen metsän merkityksestä ja siitä ovatko ihmiset unohtaneet sen! Minusta tuntuu, että kaikkien pitäisi välillä käydä yksikseen vähän metsässä kävelemässä, eikä aina kuljeskella ihmisvilinässä ja kiireessä. Minun on ollut tapana aina välillä kävellä meidän pienen metsän läpi isolle korkealle rantakalliolle, jossa olen aina silloin tällöin kuvailemassa, lähinnä auringonlaskua, koska aurinko sattuu aina sinne suuntaan sopivasti laskemaan. :-) Siellä on niiiin mukava istuskella yksinään ja antaa ajatusten virrata pään läpi, sen jälkeen kaikki on aina jotenkin selkeämpää, ja jos joku asia on murehdituttanut, niin ei se sen jälkeen enää vaivaa.

    VastaaPoista