Pohdintoja !

maanantai 11. lokakuuta 2010

Meillä oli hienot juttutuokiot tänään meneillään Johannan kanssa, ja niissä tuli esille muun muassa se, miten ihmiset ja me olemme muuttuneet vuosien myötä. Meidän keskustelut liikkuivat ehkä ennemmin siellä luonteenpiirteissä ja persoonallisuuksissa, mutta tästä heräsi silti kuitenkin ajatus myös ulkonäöstä.

Joten, kuvia muutaman vuoden ajalta ennen siirtymistä galleriasta tänne blogiin. Hassua huomata muutoksia itsessään, ja kuvista muistaa hauskasti myös millainen ihminen sitä on ollut kuvien ottohetkellä. On yllättävän helppo huomata kuinka ulkonäkö muuttuu persoonallisuuden muutosten myötä niinkin selvästi.

ps yksi ihminen kysyi minulta että yritinkö jotenkin moralisoida tai muuta edellisellä kirjoituksellani, joten kerrottakoon, että en, se ei ollut aikeeni. minua vaan nauratti ihan kamalasti se suurensuuri kuilu muitten ja omien tekemisten välillä ! :---] jokaisella on omat tapansa ja paikkansa, ja minä valitsen metsän !

pps huomenna pääsen Helsinkiin mediakurssin kanssa ja oivoi tulee kivaa. ja sitten pääsen sinne myös perjantaina, ja saan viipyä peräti maanantaihin nuorisokonventissa !

ppps juttutuokiot sai minut miettimään myös kuinka blogi on vienyt minut mukanaan, ja mielessäni risteili hyvinkin ristiriitaisia ajatuksia. on helppo kirjoittaa olettaen, että näitä tekstejä lukevat vain minulle hyvin rakkaat ja sitten taas toisaalta minulle täysin tuntemattomat ihmiset. mikä minusta kuitenkin on hämmentävintä, on se tosiasia, että tätä todennäköisesti lukee myös monet sellaiset, jotka tuntevat minut joten kuten. mutta, minuun kuuluu blogi, ja blogi kuuluu minuun. ja jos muutenkin olen oppinut olemaan välittämättä muiden mielipiteistä itseäni kohtaan, niin eikö blogi ja muu mene siinä sivussa ?

pppps olen tänään ollut hirmuisen onnellinen !

1 kommentti

  1. Tykkään hirveästi blogistasi! Baarin sijaan valitsisin minäkin metsän, ja myöskin usein mietityttää että kukakohan minunkin blogiani lukee ja mitä minusta ajattelevat, jos ovat siis puolituttuja.

    En tiedä oletko huomannut (?), mutta ainakaan minulla nuo kuvat eivät näy, eikä tausta. On vain tuollainen Upgrade to Pro today -viesti photobucketista. Aikaisemminkin on ollut joitain kuvia jotka ei näy, mutta nyt näyttää että kaikki olisivat häipyneet kun eilen kuitenkin suurin osa vielä oli näkyvillä.

    VastaaPoista