Tapahtuuhan tätä muuallakin

maanantai 4. lokakuuta 2010

Kyllähän muuallakin nyt äidit tekevät polkuja tavaroista, jotka nyt ovat sattuneet epähuomiossa jäämään oman huoneen ulkopuolelle, eikö vain?

Tulin koulusta (ruotsin kokeesta, jonka feilasin, ja joka tulee rikkomaan kauniin kymppilinjani melko räväkästi) ja löysin polun huoneeseeni. En tiedä epäilikö äiti etten löytäisi huonettani vai mitä. Vai pitikö tämä ottaa jonkinlaisena huomautuksena, että ei ne pipot ja kengät kasva vaikka niitä kuinka kylväisi ympäri huushollia? (Piti kuulemma.)Riemu-uutinen: James on täällä taas ! Uusi levy ilmestyy käsittääkseni ensi viikon maanantaina, enkä tiedä mistä repäsen rahat siihen. Tai rahaa kyllä on, mutta sille löytyisi myöhempiä käyttökohteita samalla viikolla (esimerkiksi äikän mediakurssin Helsingin reissu tiistaina ja nuorisokonventti Helsingissä sitten perjantaista seuraavaan maanantaihin). Huomioitavaa on myös, että lokakuu ei edes ole vielä oikein alkanutkaan.

Ja minä tosiaankin aion olla 27. päivä Antti Tuiskun Kaunis kaaos -albumin omistaja, joten tuolloin tulee vielä olla se 20 euroa tilillä. Olen muuten suunnitellut miksi antti tuiskua on lupa rakastaa -postausta, mutta se jääköön tuon levyn hehkuttamisen jälkimaininkeihin ! Sitä ennen kuitenkin Stay The Night.

pps alko itteänikin hävettää noiden polkukuvien säälittävä laatu, oiskohan salaman käyttö mitään ensi kerralla

2 kommenttia

  1. Kuulostaa äärimmäisen hyvältä tuo Antti -postaus!!

    VastaaPoista
  2. Anttia saa ja melkein pitää rakastaa, tai ei ainakaan voi mitenkään vihata! Antti on ihana :) Ja siun blogi kanssa!

    VastaaPoista