Vaaleanpunainen unelmapäivä

tiistai 26. lokakuuta 2010

Olette saapuneet päivän asu -kuvaamisen kymppitasolle, tästä jos mistä sitä tyyliä löytyy !

Tänään meillä oli Cern-palaveri, ja matkakuumeeni kasvaa kasvamistaan. Ensinnäkin, opintomatkamme aihe on mitä mielenkiintoisin, toiseksi, kohdemaamme Sveitsi on mitä hauskin, ja kolmanneksi, matkaseura vaikuttaa hyvinhyvin mukavalta !

(väli-ps, Cern on siis Sveitsin ja Ranskan rajalla oleva hiukkasfysiikan tutkimuskeskus, vaikkakin 'keskus' on hieman pieni sana kuvaamaan sitä upeutta. Juuri siellä on esimerkiksi se jäätävän kokoinen hiukkaskiihdytin, jolla ne epätoivoisesti kunnianhimoisesti yrittävät jahdata Higgsin hiukkasta, jonka löytyminen saattaisi ratkaista sellaisia pieniä asioita kuin että miksi maailmankaikkeus koostuu materiasta eikä antimateriasta.)


Tänään olen rakastanut
matematiikkaa
lohikiusausta
valkosuklaa-karpalokaramelleja
kirjastoa
historian tuntia
vaaleanpunaista takkiani
äitiä
nakkikeittoa
ajatusta huoneen siivoamisesta

pipo, second hand
takki, second hand, 15 e
huivi, second hand, 2 e
neuletakki, second hand, 1.50 e


ps, edellisen postauksen kommentoijat, Heli ja Anu, laittakaa osoitteenne osoitteeseen jemi_na92@hotmail.com, niin tulette palkituiksi :]]

3 kommenttia

 1. Vau! Mielettömän ihana blogi ja tykkään hirmusesti näistä kaikista kuvista!

  Pakko kysyä mistä päin oot, kun noin mielettömiä löytöjä teet kierrätyksistä! Harvoin täältäpäin nuin ihania juttuja löytää, mitä sun kuvista saa kattella!

  :)

  VastaaPoista
 2. olen Turusta, kirppisten ihmemaasta ! ja kiiitos paljon :]]]

  VastaaPoista
 3. jos maailmankaikkeus koostuisi antimateriasta niin meissä olisi iso reikä keskellä koska siinä olisi sitä antimateriaa. problem solved.

  t. fysiikan, kemian, matikan ja kaiken muun ihmetietäjä johanna (mun teoria on sitten nimeltään johateria-teoria, älä käytä sitä omalla nimelläsi kiitos)

  VastaaPoista