ravintolapäivästä

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Helsinkikerho haluaisi järjestää jotain ihanaa ja kaunista Ravintolapäivänä (röyhkeästi varastin idean jyväskyläläisiltä kahvilakerhoilijoilta - loistavaa olla pääjehuna kun pääsee viemään toisten ideat!).

Meillä olisi todennäköisesti mahdollisuus järjestää oma kahvila Vallilaan tuolloin 17.5. Siitä kuitenkin enempää paljastamatta utelisinkin josko jollain olisi kokemusta Ravintolapäivästä nimenomaan siltä järjestäjäpuolelta? Käykö paljon ihmisiä ja meneekö jutut kaupaksi kun vaan valitsee kivat hinnat? Paljonko kannattaa varata ruokaa? Onko jotain mikä ei mene kaupaksi? Kannattaako keskittyä vaan muutamaan juttuun vai leipoa kymmentä sorttia?

Apua!

2 kommenttia

 1. On kokemusta! Ollaan järjestetty kahteen otteseen kasvisruokaravintola Jyväskylässä, mutta en tiedä sitten tarkemmin kahvilahommista. Me varattiin ekalla kertaa ruokaa 75:lle hengelle, toisella kertaa 100:lle. Meni kaupaksi nopeammin kuin kuviteltiin, ja suurin osa asiakkaista oli ihan ventovieraita. : )

  Ja näin leipuriopiskelijana keskittyisin muutamaan todella maukkaaseen tuotteeseen, kymmenen erilaisen sijaan. : )

  VastaaPoista
 2. ex-kahvilatyöntekijänä:
  - ravintolapäivänä oman pisteen mainostus on a ja o - ihmisiä kyllä käy, jos ne tietää minne tulla!
  - hinnat: mieti mitä itse maksaisit samasta tuotteesta. kannattaa myös ottaa huomioon kustannukset ja tulot että saa ees menot maksettua
  - keskittykää vaan muutamaan juttuun.

  VastaaPoista