meidän pääsiäinen näytti iloiselta

torstai 24. huhtikuuta 2014

Innostuin lopulta viettämään Turussa melkein viikon. Meidän huvimajasta löytyi vanha rottinkinen pihakalusto, jonka kuluneita lakkakerroksia rapsuttelin kevätauringossa pois. Sain toisen tuoleista maalattua jo Turussa mutta kuvan yksilö odottaa vielä uutta pintaa. Vanhat ruusukuvioiset päälliset vaihtuivat tuohon raikkaaseen retrokuosiin.

Budjetti pysyi nollan tietämillä - meidän kotikoti kun on sellainen, että kaapista löytyy yleensä valmiina kaikki mitä osaa kaivata.Pääsiäislauantaina juoksimme punaisten lappujen perässä S-Marketissa, tietenkin. Laitoimme parhaan lihan heti uuniin ja perunat kiehumaan. Leivoimme nopean mutakakun ja korkkasimme Viron tuliaissiiderit.

Meillä juodaan äärimmäisen harvoin alkoholia joten se yksikin pullo tuntuu aina jotenkin juhlalta. Suomen hinnoilla ei kyllä ikinä raaskittaisi ostaa pulloakaan, mutta kun näitä sai Virosta kuusi pulloa neljällä eurolla niin päätin piristää tulevia parvekelounaita.

Mitäs vielä, parveke näyttää tosi kivalta, tavoitteeksi sovimme tumblr-kelpoisuuden lähes nollabudjetilla. Fidasta löytyi jo neljä kivaa saviruukkua alle kahdella eurolla ja odotan löytäväni muutaman kivan taimen Hyötykasviyhdistyksen toukokuiselta Taimitorilta. Eilen ripustettiin katon rajaan jouluvalot ja istuttiin hetki niiden ja kynttilöiden valossa. Siinä hetkessä oli onni.

Loppuun vielä Helsinki-vinkki täksi sunnuntaiksi: Vanhan Herttoniemen pihakirppispäivä

ps: Nyt, lähes puoli vuotta myöhemmin, Niko muisti kysy kirjastopojalta -postauksen. Vielä ehtisi siis viimeiset kysymykset kysyä! :-D Kysykää joku jotain ajankohtaista niin saadaan tehtyä tämä vihdoin?

3 kommenttia

 1. Ihanan näköistä! Me kanssa muutettiin poikaystävän kanssa kotiin jossa on parveke... Kun vaan ois aikaa ja rahaa laittaa sitä... :)

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä kivalta! Meidän parveke on vielä ihan vaiheessa.

  Aurinkoista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Tulee aivan omat nuoruuden ajat mieleen. ;)

  VastaaPoista