helsinkikerho + luonnontieteellinen museo

torstai 3. huhtikuuta 2014Helsinkikerho vieraili tänään Luonnontieteellisessä museossa, jossa on jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina sisäänpääsy.

Mikään esillä oleva ei mitenkään pääsisi oikeuksiinsa ainakaan minun ottamissa valokuvissa - tuolla vaan pitää päästä käymään ihan itse. Minua ei sillä lailla kiinnostanut lukea jokaista informaatiotaulua, luonto ei koskaan ole kiinnostanut minua faktoillaan vaan vain ja ainoastaan (mahdollisella) kauneudellaan.

Lempieläimiäni olivat: kaikki pingviinit, kettukolibri ja jokin pieni apina yhdessä puussa.

2 kommenttia

  1. Jos käyt Jyväskylässä, kannattaa tsekata Keski-Suomen luontomuseo. Toimii Jyväskylän yliopiston tiedemuseon osana. Pääsy aina ilmainen. Sijaitsee Harjun Vesilinnan alakerrassa. Muistaakseni aika siisti paikka.

    t. Miia

    VastaaPoista
  2. Siitä on todella kauan kun olen viimeeksi tätä - tai mitään muutakaan blogia todella lukenut. Kaikki jäivät viime kesänä kun aloitin ylppäreihin lukemisen. Äsken keksin katsoa mitä bloggerin lukulistaltani löytyy samalla kun suunnittelen itselleni uutta säästämiseen liittyvää blogia vanhan taideblogini rinnalle.
    Olin unohtanut kuinka absoluuttisen täydellinen ja ihana blogisi on. Voisin vain katsella ja katsella. Kiitos tästä kokemuksesta ja siitä että innostit minua muutoma vuosi takaperin keräilemään postikortteja.

    VastaaPoista