kirjeitä

maanantai 19. marraskuuta 2012


Tänään on ollut loistopäivä, sain aamupäivällä otettua näitä kuvia, ja nyt illalla töiden jälkeen olen nauttinut sipseistä, joululauluista, kirjeistä ja blogaamisesta. Ensimmäistä kertaa moneen aikaan oli oikeasti aikaa asettua tähän hetkeksi ja kirjoittaa jotain järkevää!

Viikonloppu meni ihanan Sannan kanssa Maata Näkyvissä -festareilla. En ottanut kuvia (ne superbokeh-valot ja I Love Jesus -kyltit löytyy kyllä kaikkien muidenkin postauksista) mutta videomateriaalia on sitäkin enemmän. Tämä aineisto on tosin nyt siskon koneella, ja siskon kone liian kaukana, mutta jos ei ala söpöilykoostetta ei ala kuulua, huudelkaa kommenttiboksiin vihaisesti.


Tämä lähtee Saksaan! Värikäs kortti on Tigerista, kuten myös tuo oranssi manillakortti. Washiteippi Aboa Vetuksen museokaupasta, tarrat Akateemisesta ja tee Kuudennesta Mausta. Piilossa on vielä karttakortti tästä boksista.


Hollantilainen Monique halusi Suomesta saunakortteja, joten sopivan kaunis versio löytyi Rusetista. Ostin myös sellaisen kivan harmonisen kiulu-vihta-pellavapyyhe-kollaasin, mutta onnistuin piilottamaan sen tuonne piiloon jo. Pilkkuteippi Ikeasta, lanka Etsystä, manillakortti ja hiiritarra Tigeristä. Teetä Sokoselta.


Tämä taas lähtee Japaniin. Mukana on postikortteja Akateemisesta, tarroja kirpparilta ja Cittarista. Manillakortti on Vammalasta, Nokian kauppahuoneelta (rakkauspaikka).


Tuo Tigerin iso manillakortti ei oikein sovi tähän, mutta menköön tämän kerran. Mukana markettiteetä, Tigerin kortti ja kaiketi tähtitarroja Cittarista.


Olisi ihan hirveä halu kirjoittaa vaikka mitä teille, mutta aika on vähän kortilla! Palaan taas linjoille kun jostain löytyy hetki söpöilylle.

Taustan joulupaperi, sekin Rusetista. Pienet klipsit Tigeristä ja juuttinauhaa nyt saa mistä vain.

2 kommenttia

 1. kommenttihuora

  et siis vaa koskaan saa tarpeeks tästä et

  voi vittu. mee tiskaa ja kuvaa se plokii ni mä kommentoin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. väärällä jalalla nousit tänään sängystä?

   Poista