about spending way too much money on stamps

tiistai 20. marraskuuta 2012

Taas kirjeasiaa! Yes, I'm obsessed.

Ensimmäisessä kuvassa on ihana kirje Martalta Puolasta. Ihana tuo kirjekuoren koristelu, voi että! Kirjeet ja teepussit oli kääritty yhteen tuolla söpöllä "nauhalla", where there's tea, there's hope.Punaisen lahjapaperin sisältä taas löytyy Muumi-suklaakalenteri - helppo ja halpa lähettää. Suomessa on muuten äärettömän helppoa olla osa snail mail revolutionia, ymmärrättekö, ettei vaikkapa juuri Muumeja löydy samalla tavalla mistään muualta! Varsinkin aasialaiset haluavat usein niitä, ja minä taas rakastan sieltä löytyviä juttuja.

Ja paketti lähtee ihanalle Marylle Valko-Venäjälle, yritin etsiä postausta siitä kuvasta, jonka hän minun kasvoista kerran maalasi, mutta en löytänyt. Enkö muka ole kuvannut sitä tänne!?!
Naurattaa aina minun postikorttikuvat, kun oikeasti tämän äärettömän luovan prosessin takana on oikeastaan vain sotku.

8 kommenttia

 1. huuu mikä sun kone on merkiltää? hihi. naww tuo muumikortti ja ihanat nuo teepussukat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä on ihan Macbook! ja eikö oo ihana muumikortti, ostin muitakin söpöjä. tykkään hirmuisesti tuontyylisistä muumikorteista, ettei aina vaan niitä tv-sarjan muumeja joka paikassa.

   Poista
 2. Näistä sinun postauksista tulee ihan kamala halu askarrella ja kirjoittaa kirjeitä! Kirjeenvaihto viimeisimmän kirjekaverin kanssa tyrehtyi jo muutama vuosi sitten, mutta olisi kiva elvyttää harrastusta ja vaikka aloittaa postcrossailu ja vaikka mitä.
  Tämä on oikea hyvänmielenblogi, kiitos tästä ♥

  PS. Näin sinut viikonloppuna ensin Wiklundin edessä ja sitten festerailla, mutta sen kerran kun blogaajia näkee livenä, niin en tietenkään uskaltanut tulla sanomaan mitään. Mutta olit kovin suloisa :>

  VastaaPoista
 3. voivoivoi kun itekin jaksaisin olla niin ahkera kirjeiden suhteen kun sie! oot parasta snailmail-inspiraatiota :-)

  VastaaPoista
 4. Nämä sun kirjejutut on niin supersuloisia! :) Tuo suklaakalenterin lähettäminen on kyllä tosi hyvä idea, mahtuiko tuo kalenteri sellaiseen kirjekuoreen, että pystyi lähettämään "normaalina" kirjeenä vai pitikö laittaa maksikirjeenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ollutkaan halpa lähettää, ainakaan mun paketointitavalla lentokirjeenä :-----D millä ihmetellä mä aion rahoittaa tämän kaiken

   Poista
 5. Voi mikä aarre tämä sinun blogi onkaan. :) Löysin itseni tänne ensimmäistä kertaa näin aamuisessa kiireessä - täytyy kyllä ehdottomasti palata takaisin kurkistelemaan tarkemminkin!

  Ja aivan ihana tuo "where there's tea, there's hope". Haha, kuulostaa jotenkin niin itseltäni. Teen suurkuluttaja kun olen.. :)

  VastaaPoista
 6. Uiih, sun postaus on aika söpö :3 ♥
  Millaselle paperille yleensä kirjotat?
  Sillon harvoin kun kirjotan kirjettä, oon sellanen tylsimys että ihan A4 rustailen :(

  VastaaPoista