i've looked around all of this town

maanantai 12. marraskuuta 2012Kunpa saisin neuloa villasukat, pakata ne lempisuklaan kanssa punaiseen paperiin. Hyvää joulua sinä, tanssita minua jouluvalojen alla.

Kalenterissa näyttää kiireeltä, mutta minulla on maailman paras työpaikka ja matematiikassakin on jotain kiehtovaa, päivä päivältä aina vähän enemmän. Jos pyöritte täälläpäin, niin tulkaa Wiklundille sanomaan hei.

6 kommenttia

 1. oh saattoi tulla tippa linssiin... :')

  VastaaPoista
 2. Wiklundilla pyörähtelen monta kertaa viikossa, haahuilen vain. Kalenterissakaan ei näyttäisi kiireeltä, jos sellainen sattuisi olemaan. Työt on silti kivoja, koulua en (onneksi?) käykään :)

  VastaaPoista
 3. iha tyhmää, määki hain wikkelle sun inspiroimana töihin enkä päässy, hyvästi joululahjarahat :''(

  -pilvi

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Oletko siis Sokoksella töissä? Millä osastolla ja mihin aikaan sinua voisi siellä nähdä? Olisi supermegahyper kiva nähdä sinua, olet niin suloinen ilmestys ja haluaisin pörröttää ihanaa kikkurapehkoasi :3

  - ihailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen joulupaketoijana, tule ihmeessä höpöttelemään! mut apua, mun pitää nyt olla sit äärimmäisen söpönä joka päivä!!!!

   Poista
 5. Oi olisi niin ihanaa, tulla Wiklundille sanomaan hei. toivoin kirjaimellisesti törmääväni sinuun festareilla, koska muuten tuskin uskallan tulla sanomaan mitään.

  terveisin eräs saara vain, jonka ajatukset menevät kutakuinkin näin: "mikä estää villasukkia neulomasta?"

  VastaaPoista