viikon instagrammeilut

tiistai 20. maaliskuuta 20121. Minun jalat kirjastossa. 2. Riina Ruissalossa.
3. Tulppaaneja kukkakaupan edessä. 4. Turun pääkirjasto.
5. Kirje Eerikalle. 6. EU!
7. Pääsykokeet. 8. Viinirypäleitä torilta.
9. Suloisin pakettiauto ikinä. 10. Tekstiviesti.

4 kommenttia

 1. oi tuo pakettiauto! aaaa sulo
  jaa tulppaanit jaa kaek

  VastaaPoista
 2. oot söpö ja ihana. moi.mulla on kysymys. onko sulla iphone? voitko suositella sitä mulle ja kertoa rehellisesti plussia ja miinuksia. olisin iloinen koska puhelimen osto on hankalaa ja haluan monia näkökulmia tietää :-)

  VastaaPoista
 3. on iphone kyllä! pidän siitä kovasti, oikein sopiva laite minulle. tykkään siitä että siinä on kaikki samassa paketissa eikä tarvitse kantaa montaa juttua laukussa. musta on myös hirmukivaa se että aina kun musta tuntuu että tarvitsisin jonkun ominaisuuden lisää, niin saan sen ladattua ilmaiseksi/pieneen hintaan app storesta.

  ainoa käytännön miinus on tietenkin tuo akku joka ei kestä kahta viikkoa niin kuin siinä ihan ensimmäisessä nokiassani kymmenen vuotta sitten.

  joku tietysti sanoisi tähän että tuotantoprosessit on syvältä ja yms mutta musta vähän tuntuu että ne tuotantoprosessit on syvältä jokaisessa muussakin puhelimessa.

  VastaaPoista
 4. :-D kiitoksia tästä minä nyt vielä pallottelen että iphone vai joku muu kuten samsung galaxy.. iphonessa on joku outo vetovoima! mutta täytyy vielä vertailua ja taustatutkimusta hoitaa. kiitos kiitos :)!!!

  VastaaPoista