inspiraatiopostaus osa 2: tyyli

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tässä inspiraatiopostauksen toinen osa, tällä kertaa pukeutumisrakkauksia täältä ja maailmalta. Kuvat puhukoon puolestaan: vaatteet on ihania, tytöt on ihania, blogit on ihania!


365 DAYS WITH IDA


WISH WISH WISH


MONKI


KAIKKI MITÄ RAKASTIN


BLEUBIRD VINTAGE/a>

pour genève
POLYVORE


AAMUKAHVILLA

5 kommenttia

 1. Seuraan itsekin suurinta osaa näistä tän postauksen blogeista, mutta kivaa saada myös lisää uusia suosikkeja - nää kaikki on meinaan niiin mun tyylisiä. Sain muuten tänään pakettisi postissa. Kiitos ihanasta teestä! :) PS. En varsinaisesti tunne Maijaa, mutta olemme joskus käyneet samalla tallilla ja olleet samassa koulussa, joten tiedän hänet kyllä. :)

  VastaaPoista
 2. Oh ihania! Kaikki mitä rakastin on ikisuosikkejani.

  VastaaPoista
 3. Johanna: Maija on täällä meillä juuri ja minä kerroin että sinne päin lähetin postia :--]] se oli vähän hassusti lähetetty se tee, toivottavasti kelpasi kuitenkin! ja tee on aina kivaa <3

  susu: Eevaa ei voi olla rakastamatta !!!

  VastaaPoista
 4. Voi apua, kiitos ihanuus<3 Liikutuin jotenkin ihmeellisesti kun olen päässyt näin kovaan inspis-porukkaan mukaan :'---) kiltti, kiitos!

  VastaaPoista
 5. Hei Idan sanoja lainaten, itsekin olin ihan hämilläni, että tälläiseenkö sakkiin sitä kuulutaan edes jonkun mielessä. Mahtavaa! Ja ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista