uusi kirppis hihi

lauantai 7. tammikuuta 2012


Kävin aamulla kääntymässä tänään lähelle avatulla kirpputorilla. En odottanut ihan hirveästi paikalta, jonka nimi on Kirppislandia Vilpertti, mutta ainakin paikan siisteys sai minut ihan tyytyväiseksi asiakkaaksi. Vähän kyllä mietityttää, että jos ei edes avajaisviikonlopuksi oltu saatu kaikkia hyllypaikkoja täyteen (vaikka heillä oli esimerkiksi CityDealissa aika kiva tarjouskin), niin kauanko täällä vähän syrjemmällä pärjää. Lisäksi joo-vähän-ollaan-niinkuin-lastentavaroihin-keskittyneitä-mutta-ei-sitten-kuitenkaan-konsepti hämmensi ihan todella suuresti.

Löysin tuon ihanan huivin, joka on minusta Ginan syksyjuttuja. Lisäksi ostin pingviinidokumentin, koska pingviinit on kivoja.

ps mun hiukset on upeat

6 kommenttia

 1. hih söpö kuva ja pingviinit :D

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi ja pingviinit kuulosti kanssa kivoilta! Ihmiset on vähän huonoja varaan pöytiä uusiin paikkoihin, kun niillä on aina ennakkoluuloja ja haluavat eka nähdä paikan.
  Terkuin; uuden kirpparin ihmeinen :)

  VastaaPoista
 3. Voi tämä blogi on ihana, herttainen, täydellinen! <3 Ihastuin!

  VastaaPoista
 4. Mun vanha huivi ;) Halvalla sait :D

  VastaaPoista
 5. Hyllypaikat on tällä hetkellä täynnä ja Vilperttiin pääsee jonottamaan paikkoja :( He soittelevat kun paikkoja vapautuu... Hitsi ku olisin halunnu sinne myymään:(

  VastaaPoista