kirjeitä !!!

maanantai 2. tammikuuta 2012Nukkumisen, leffojen katselun ja aleshoppailun välissä olen kirjoittanut muutamia kirjeitä teille ja maailmalle. Rakastan tehdä näitä, ihan valtavan valtavan paljon. Oli niin kivaa kun muutama teistä heti laittoi sähköpostia, että ooh minä haluan kirjeystävän. Olette supereita!

Ei saa ihan hirveästi nauraa noille minun osoiteita peittäville tarroilleni.

Tänään ilmoittauduin kansanopiston joogakurssille. Maksoin siitä sen verran, että minun on ihan pakko oikeasti myös sitten käydä siellä. Tämä ei ole niitä haluan kesäkuntoon -lupauksia, vaan halusin jotain säännöllistä kevääseeni, ja koska en ole harrastanut ala-asteen ensimmäisten luokkien jälkeen oikein mitään liikuntajuttuja, niin ajattelin, että nyt voisi olla korkea aika.

Aion varmaan ilmoittautua vielä muutamaan muuhunkin juttuun, ainakin kirjansidonta ja pianoimpron alkeet kiinnostaisivat. Haluan jossain vaiheessa saada töitä, mutta en ota siitä nyt hirveää stressiä. Paketointirahoilla kyllä kustantaa muutamat pajunsidontakurssit (käskin tosin Emiliä kieltämään minua menemästä sinne).

En tiedä mihin pääsykokeisiin alan lukea, mutta johonkin kyllä ihan varmasti. Onneksi ei ihan vielä ole hirveä kiire sen kanssa, ja voin keskittyä paperipussien hamstraamiseen ja kiiltokuvien metsästykseen. Ja ehkä vähän ystäviin, kirjastoon ja Filmtownin prepaidkortin hyödyntämiseen.

ps,

8 kommenttia

 1. lunastin tänään uudenvuoden "lupaukseni" eli ilmoittaudun myös joogakurssille ! jipii :) jemina sun blogi on vaan niin ihana

  VastaaPoista
 2. Oi, huoneesi näyttää niin kivalta ja ja jooga! Itse oisin tahtonut pilatekseen, mutta eihän sinne mahtunut, jonon hännille vain jäin.. :o

  VastaaPoista
 3. kirjeet on ihan superkivoja, mutta minä varmaan unohtaisin aina vastata

  VastaaPoista
 4. oeeeh superkivoja kirjeitä joku saamassa! :> jooga on kivaa!

  VastaaPoista
 5. Mmm, jooga. Se on ihanaa. Vaikka olipas jäsenet vähän kipeät alkuun seuraavana päivänä tunnin jälkeen! Eli kyllä sillä on vaikutusta tällaiseenkin, vaikka jotkut sanovat että höpöhöö se on vain venyttelyä. Hyvin kaikkivoipainen olo siitä tulee. Tällä hetkellä tyydyn kylläkin vain omiin venyttelyihini, kun en rahan takia raaski muuta, sniif! Kirjansidonta on kanssa mahtia. Siellä saat tehdä hienoimpia kirjasia. (tee paperikin itse!:> Maailman symppiksimpia ja mukavimpia kirjasia vaikkapa päiväkirjaksi)

  Hauskannäköisiä kirjeitä olet tehnyt. Kirjeet ja kirjeystävät ovat jotain aika ainutlaatuista minusta.

  Sinun huoneesi on hyvin viehkeä. Sinne tahtoisi mennä vain oloilemaan. (ja hiukan tutkimaan ja hypistelemään...niin kovasti kaikkea kaunista ja mielenkiintoista näen.)

  VastaaPoista
 6. voi olisipa minullakin kirjeystävä

  VastaaPoista
 7. 1.UUS LAYOUT! LOVING IT.
  2. VOITKO YMPYRÖIDÄ NEONKELTAISELLA TUOLTA SUN HYLLYKÖSTÄ SEN SÖPÖN LINNUN MITÄ VARTEN HANKIT TON LIPASTOHYLLYKÖN

  T. SEKOPÄÄ LAHEST

  VastaaPoista
 8. oi miksei mulla enää oo yhtään kirjekaveria kelle lähetellä söpöjä pikku kirjeitä täynnä yllätyksiä ja kukkatarroja? :(

  VastaaPoista