oh my day

torstai 5. tammikuuta 2012Kymmeneltä katselin Darren Crissiä Tumblrissa, yhdeltätoista luin vihdoinkin Revs-lehteä, kahdeltatoista kirjoitin Netalle kirjettä, yhdeltä vein kirjeitä postilaatikkoon, kahdelta iloitsin saamistani kirjeistä, kolmelta päätin aloittaa Sofian maailman lukemisen taas kerran, neljältä imuroin, viideltä juttelin Roosan kanssa The Crashia kuunnellen, kuudelta pohdin katsoako elokuva, seitsemältä katsoin elokuvaa, kahdeksalta leivoin juustokakun loppuun (Riinalla on huomenna uuden teekannun ristiäiset) ja yhdeksältä latasin kuvia koneelle (ja kuvan mukaan luin omaa blogiani hahahaha.)

8 kommenttia

 1. oi hitsi oon tässä lueskellu sun blogias yölukemiseks ja mahtava ihana adljöa ihanaa ! ♥

  VastaaPoista
 2. Hei, onko tuo juustokakku mahdollisesti sellaista mangojuustokakkua johon tulee mangopilttiä päälle? Koska jos on, niin voi että se on taivaallista! Nautiskelin sitä mm. omissa ylppäreissäni ja nyt taas jouluna, ja se maistui paremmalta kuin muistinkaan! :-)

  VastaaPoista
 3. Hei apua mikä blogi sulla täällä ! Aaaaa ihanan erilainen, ja jee mäkin tykkään appelsiinimehusta (en vain tykkää, oon addiktoitunut siihen..) ja haaveilen maailman pelastamisesta ja hoh saatanpa äänestää samaa herraa vaaleissa kuin sinäkin ! (---8
  En tiedä miksi, mutta oli pakko tulla pölöttään tänne kommenttiboksiin jotain.

  (Plus oon ihan innoissani, kun tolleen suoraan jo tossa "infossa" ilmotat, että ketä äänestät. Kaikki muut yleensä vaan hyssyttelee sitä kun on muka niin tärkeä se vaalisalaisuus ja blaablaa mut ihanaa, että joku on erilainen. : >)

  VastaaPoista
 4. Sounds like a my kind of day ♥
  Pitäisiköhän minunkin uupottaa näppini vihdoin tohon Sofian Maailmaan, Appelsiinityttö ainakin kun oli niin kaunis.

  VastaaPoista
 5. aww toi on aika söpö elokuva
  ja awww tiesitkö et oot muuten aika liian ihana? tänne sun blogiisi aina _hukkuu_, oi

  VastaaPoista
 6. hih suloista!!! luin just eilen tuon samaisen kirjan loppuun viimeistä sivua myöten ja sitä on tullut koko joulu tässä luettua! :))

  VastaaPoista
 7. Waaaaaa sydämen kuiskaus<3
  ^~^
  http://www.essuu.blogspot.com/

  VastaaPoista