keep calm and put the kettle on

perjantai 27. tammikuuta 2012Teitä lukijoita on tullut viime aikoina ihan hirmuisesti lisää. Hymyilyttää. Jos voisin, kutsuisin jokaikisen teekutsuille, joilla tarjoiltaisiin tusinaa eri kakkua. Teetä tarjoiltaisiin tietenkin uudesta teekannustani, joka huusi nimeäni kierrätyskeskuksen astiahyllyssä.

Rakastan miten vesi höyrystyy sen tanskalaista muotoilua, ja sitä miten vesi höyrystyy sen lasiseiniin. Maksoin siitä kaksi euroa, ja nyt se kuuluu kalleimpiin aarteisiini.

2 kommenttia

  1. se on ihana!! (mutta muistuttaa minua maailman parhaimmasta punaisesta-lasisesta teekannusta mikä minulla oli, mutta joka tipahti lattialle viime joulun aikoihin ja sen lasiosat hajosivat tuhansiksi pikkuruisiksi sirpaleiksi. sniif :( )

    pitääkin muuten sanoa, että aivan ärsyttää kun en koskaan kerkeä/muista/yäää kommentoida esimerkiksi blogiisi (en kyllä kenenkään muunkaan saati kirjoitella omaani). ihan tyhmäätyhmää mutta täytyy sanoa että oijoijoi rakastan edelleen hyvin suuresti kaikkea täällä ja oih luun juuri monta tosi vanhaa postausta ja minulle nousi niin iso hymy huulille. Kiitos siitä :)

    VastaaPoista
  2. se on ihastuttava, jeminainen, kerrothan missä kierrätyskeskuksessa tapaat käydä?

    VastaaPoista