about light and books

sunnuntai 15. tammikuuta 2012Törmäsin tähän kirpputorilla eräs hämyinen iltapäivä. Hintalapussa luki toimii. Ei toiminut, mutta tein käsiala-analyysin (selvästi kiltti tyttö myyjänä), joten uskalsin ottaa sen mukaani.

Vaihdoin lampun, ja 240 jouluvaloa saivat uuden ystävän.

Elämä on tällä hetkellä melkoisen onnellista. Huomenna on taas jooga (huom huom jemina, tällä kertaa ei farkuissa sinne...), ja lattialla on kasa lukemattomia kirjoja. Esko Valtaojaa taas kerran, Noam Chomskyä (khuul), Jostein Gaarderia ja Rosa Meriläistä (puolijumalani). Haluaisin lukea taas Appelsiinitytön, ja onnistua kerrankin Taru Sormusten Herrasta -projektissa.

Johanna ei ymmärtänyt miten joku voi vaan jättää Harry Potterit kesken, joten saatan tarttua niihinkin vielä tämän kevään aikana.

Sitten olisi nuo pääsykoekirjat vielä.

11 kommenttia

 1. what mikä on käsiala-analyysi? :D

  VastaaPoista
 2. ei harry pottereita voi jättää kesken, ei! niihin kun tarttuu niin ne liimaantuu pikaliiman tavoin tassuun ja roikkuvat mukana kunnes viimeisenkin opuksen viimeinen sivu on ahmaistu.

  VastaaPoista
 3. mulla on samanlainen!! pitäiskö ottaa käyttöön, jos tehtäis noista joku uus ilmiö?!

  VastaaPoista
 4. En tiedä tarkoititko "ja onnistua kerrankin Taru Sormusten Herrasta -projektissa." -lausahduksella sitä, että haluaisit vielä lukea ne (ehkä olet joskus aloittanutkin).
  Itse kuuntelin ne äänikirjoina, en tiedä sytytkö ajatukselle äänikirjoita, mutta itse pidin niistä kovasti ja TSH meni yhdessä vilauksessa niiden kanssa.

  VastaaPoista
 5. Miten joku voi vaan jättää Harry Potterit kesken?

  Valo on ihana asia. Kattolamppuakin kummasti arvostaa kun elää melkein puoli vuotta ilman.

  VastaaPoista
 6. karttapallotvalolla<3 omistan muutaman.. : D

  hassuihana joogaaja olet, päivän hymyt tuli tekstistäsi, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 7. Potterit voi todellakin jättää kesken.

  VastaaPoista
 8. oo siihen voi vaihtaa lampun! omani on jo yli kymmenen vuotta vanha ja oon kauhulla odottanut päivää kun palloni pimenee, mutta nythän ei olekaan hätäpäivää!

  löysihän posti perille? :]

  VastaaPoista