toivepostaus: conversepostaus

keskiviikko 11. toukokuuta 2011
Valkoiset ovat viime talven löytö, ja siten nyt vasta viime päivinä käyttöön päässeet. Niissä on jotenkin erilainen pohja kuin muissa, pehmeä ja jotenkin tukevampi/miellyttävämpi ! Näiden kanssa tulee varmasti tänä keväänä ja kesänä paljonpaljon muistoja.

Liituraidallisia en ole tainnut käyttää kertaakaan, mutta jotenkin odotan vielä jonain päivänä niiden olevan juuri sitä mitä haluan. Esimerkiksi syksyllä.

Matalat mustat on hauskat, kivat kengät. En ole hirveästi näitä käyttänyt kyllä :[[.

Nuo jo hieman esitellyt kultaiset kengät ovat näistä ainoat uutena ostetut. Olivat ensimmäiset converseni silloin, ja siksi siis tietenkin tärkeät. Ja maksoivat vain jotain 30 euroa tuolloin !

Keltaiset on pihakengät, koska ne sopivat puutarhaan. Ja ehkä vielä enemmän siksi, että niiden tuo etukärki on jotenkin ihan hölmön mallinen, niin ettei niitä tee mieli laittaa kaupungille.

Mustat on rakkaudet, melkein yhtä vanhat kun nuo kultaisetkin ! Niitä olen nyt käyttänyt kolme kesää suurella rakkaudella. Alkavat kyllä vähän näyttää luhlistumisen merkkejä byääh.

Vihreät on syksykengät. Niillä olisi hyvä kävellä kotiin luennolta syksyllä pienessä tihkusateessa keltaisen sadetakin kanssa.

Siniruudulliset kengät oli silloin joskus lukiota aloittaessa ne suurimmat rakkauskengät. Muistan ikuisesti lukion ensimmäisen päivän kun minulla oli nämä, siniruudullinen ruutupaita ja alla punainen t-paita. Ja näytin typerälle.


Noita kultaisia, kaupasta ostettuja lukuunottamatta kaikki kengistä ovat kirpparilta. Hintahaarukka ehkä kolmesta eurosta kahdeksaan euroon.

4 kommenttia

 1. Täytynee mennä kirppiksiä kiertämään, että löytäisin myös jotain näin ihanaa! Minulla olisi muuten yksi toivepostaus, suosikki kirppistesi esittelyä :)

  VastaaPoista
 2. hei, mitä objektiivia käytät? Kuvasi ovat koko blogissasi niin kertakaikkisen ihania!! <3

  VastaaPoista
 3. Converset on kyllä maailman parhaimmat kengät! Itse omistan jostain syystä vain kuviollisia +yhdet oranssit, joten nyt kaipailisin ehdottomasti ihan basic valkoisia, mielellään matalalla varrella. Kauheeta, pari vuotta sitten ne ois ollut mun mielestä maailman tylsin ja persoonattomin vaihtoehto, tätäkö on aikuistuminen :O

  VastaaPoista
 4. Voi mikä saalis, oot ollut taitava. :--) Miksiköhän minulta pitkäaikaisista ostoaikeista riippumatta moiset klassikot yhä vain puuttuvat...

  VastaaPoista