eurokulttuuria

lauantai 21. toukokuuta 2011

Ehkä mahtavin päivä vähään aikaan, voi oikeasti mitä parhautta !

Siiri on parasta seuraa (kesti minun kaksi tuntia kestäneen mitä haluan syödä -ajattelutuokioni), graffitimaalaukset ihan mielettömän taitavasti tehtyjä, ihmiset superkhuuleja ja kirjasto rauhaisa.

Kuvat, joissa ylitän Aurajokea vaijerin varassa liukuen, ovat mielenkiintoisen rumia, mutta tämä paluumatkan ikuistus on toivottavasti aivan tarpeeksi tyylikäs. Olisin voinut mennä tuota ympyrää useammankin kerran !

Illan kruunasi Jaakko&Jay, ja yleisössä joka toisella oli kettureppu.

5 kommenttia

 1. Jaakko&Jay on ehk' PARAS bändi ikinä!!! Ihan tajuttomia livenä. Jos en väärin muista niin kerran kun olin niitä menos kattomaan siitä sulle sanoinkin. Mitäs tykkäsit?

  -Riina

  VastaaPoista
 2. joo ne oli ihan parhaita, voi apua ! ihan paras fiilis siellä. ja niitten jutut voi hyvä luoja, nauroin vain koko ajan ja hymyilin maailmalle.

  VastaaPoista
 3. siitä asti kun luin turkkarista tuosta upeasta aurajoen ylityskeksinnöstä, olen palanut halusta päästä testailemaan sitä. nyt palan vielä enemmän. mä haluuuuuuun!

  VastaaPoista
 4. "jokatoisellaolikettureppu" MARIA ON OSTANU TOISEN KETTUREPUN MULTA SALAA "se on erivärinen ja 'pienepi'" EIKÄ OO!! meidän on pakko muuttaa turkuun ko lahes se on vaan sipster, turussa se on ihan perus kauraa.

  t. arvaa kuka, alkaa ärrällä ja loppuu ännään

  VastaaPoista
 5. jokainen kettureppu on oma yksilönsä <3

  ps sun nimi ei lopu ännään

  VastaaPoista