paprikat

tiistai 17. toukokuuta 2011


Näitä purkkeja paprikoineen saa torilta eurolla, mikä tekee minut hyvin iloiseksi. Tosin kirjastoevääksi nämä eivät oikein sovi, syöminen on liian metelöivää. Mutta bussievääksi ovat kerrassaan loistavia !

Luin tänään seitsemän tuntia, alan päästä vauhtiin vihdoinkin. Lukeminen on ihan hirvittävän hauskaa jopa ! Totta kai välillä väsyttää ja rajusti, mutta silti. Onko parempaa kuin oppiminen ?

Tänään myös bongasin kirjaston yläparvelta Petran, ja me vilkutimme. Jonain päivänä vielä sanomme huomenta, toivon.

Ja jonain päivänä voisin ottaa muutamien viikkojen tauon jälkeen kuvan itsestänikin. Enkä vain eväistä, kirjoista ja vaatteista. Jotka toki kaikki ovat erityisen rakastettavia myös valokuvina.

6 kommenttia

 1. tsemppiä lukemisiin, voin kertoa, että se tunne, kun pääsykokeet on ohi on jotain niin käsittämättömän upeaa!

  VastaaPoista
 2. Mutta kuinka voit syödä purkkipaprikoita bussissa? Etkö halua leikata valkoisia sisuksia pois?

  VastaaPoista
 3. kun luin bloglovinissa tuon otsikon olin ihan et "voi ei, kuka kirjottaa kauheen litannian tekstiä paprikoista?", mutta tämä olikin jotain ihan muuta. Huh !

  VastaaPoista
 4. Oppiminen on ihanaa! Yläasteella se ei ollut trendikästä, vaan opiskelua olisi kai pitänyt inhota, mutta minä en pystynyt siihen silloinkaan.

  VastaaPoista
 5. Hei tsemppiä lukemiseen! Ei voi kuin noistaa hattua noille tuntimäärille, itse olen niin keskittymiskyvytyön etten pystyisi lukemaan edes tuntia keskittyen koko ajan sisäistämään lukemaani :D Nauti oppimisesta, paprikoista ja keväästä :')

  VastaaPoista