paratiisini II

tiistai 24. toukokuuta 2011
Tästä viikosta on muotoutumassa minä paratiisissamme -viikko.

Toivottavasti se käy teille.

Leikkautin (uudet puhelinluettelot tarkoittavat ainakin Turussa montaa sivua etuseteleitä) tänään hiukseni, ja tällä hetkellä näytän aivan veljeltäni. Tosin sillä erotuksella, että veljelläni ei ole palmikkoa kiharapilvensä jatkona.

Lisäksi ostin Ginasta hauskat shortsit hintaan 4,90 e (tällä kertaa oli oletettavasti mid mid mid mid season salet käynnissä) ja Lumenen puuterin monen kuukauden tauon jälkeen. Isä osti minulle ylioppilaslakin uskallauduttuani viimein hakemaan tulokseni koululta.

Ostoskoriin päätyivät viittä minuuttia ennen bussin tuloa myös paketillinen Ingmariinia, savustettua perhekalkkunaa ja 1,2 kiloa tomaatteja.

Illalla katsoin elokuvan nimeltä The Freedom Writers.

ps, yritin muotoilla tähän pohdintaa elokuvan ihmisyysteemasta ja siihen epäsuorasti linkittyvistä viiden euron housuistani. en pystynyt siihen vaikuttamatta tekopyhältä.

5 kommenttia

 1. Freedom Writers on ihan mielettömän upea leffa. Oon nähnyt sen varmaan miljoonasti ja se on aina yhtä itkettävä !

  VastaaPoista
 2. Tuossa kuvassa oot jotenkin niin sellainen, että tekis mieli tulla sanomaan moi, mitä kuuluu, mitä sie täällä yksin teet :>

  VastaaPoista
 3. oi, tää on kiva blogi :)

  http://on-nea.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. ja oisko postausta kollaaseista? (toi sivupalkissa on ihana!)

  VastaaPoista
 5. aina välillä on jotain ihan hölmöjä kollaaseja mutta ensimmäisenä tuli mieleen tämä viime vuoden summauskollaasipostaus: http://loydankyllaperille.blogspot.com/2010/12/vuosi-2010.html

  ps kiitos

  VastaaPoista