Uusi suunta

torstai 16. syyskuuta 2010

suunta tulevaan

Olen pohtinut vaatekaappini totaallista uudistamista. Toisaalta tämän yllä esitellyn kolleksöönin aineksia löytyy minulta jo aika lailla. Eli todellisuudessa minun vaan pitää luopua melkoisesta määrästä muita, minulle sopimattomista vaatekappaleista. Tervetuloa vaatekutsuille.

10 kommenttia

 1. voi mitä ihania vaatteita! varsinkin kengät myssy villatakki kettureppu kaikki oi.

  p.s. olet hirmuisen hurmaava tyttö. onnellistun sinusta ja sanoistasi ja asenteestasi ja ajatuksistasi.
  kiitos.

  VastaaPoista
 2. blogisi on ihana, tuntisimpa tuollaisia ihmisiä enemmänkin! olen edellisen anonyymin kanssa samoilla linjoilla, piristät minua ja varmasti monia muitakin, blogistasi tulee niin onnelliseksi!

  minäkin aijon hankkia ketturepun. värivaihtoehtoja vain on niin monta, pitää kai hankkia kaikki, kun en osaa päättää!

  VastaaPoista
 3. vähä khuul, ku kaikki tykkää mun parhaista parhammaista ystävästä ja hänen blogistaan : ))

  ps kutsun itseni vaatekutsuille

  VastaaPoista
 4. Oivoi, minäkin haluaisin itseni kutsua kutsuillesi, mutta matka liian pitkä on. :---( Minulla on tuollainen Peace -koru mutta puisena ja tummana!
  PS. Ihauus uusi tausta.

  VastaaPoista
 5. Uijuijui! Vooooi kunpa minäkin voisin käyttää tuollaisia vaatteita! Jostain syystä kuitenkin kroppa laittaa vastaan, mutta jos vain jostain löytäisin minunkin.... Umm... No, sanotaanko vain että rintamuksesta istuvia neulepusakoita, niin kyllä lähtisi mukaan ja nopeasti! :D Ihanat sävyt ja näyttää niin pehmoiselta ja romanttiselta, että kyllä kelpaisi astella vaikka tuolla pariisissakin! :D Ja täällä Suomen sateisessa ja vilpoisessa säässä vasta tekisikin poikaa! Hmmm... Suostuisikohan äiti sponssaamaan pienen ostosreissun..... ;)

  VastaaPoista
 6. Viivi, jos viittaat tuolla rintamuksesta istuvilla neulepusakoilla samaan ongelmaan kuin minulla on niin vihjattakoon että osta ensi kuun Trendi ;) (olen salaperäinen)

  muuten, Iivanaisen nimi näytti olevan sen joulukiertueen mainoksessa, I'll be there !!

  VastaaPoista
 7. maailma tarvitsisi enemmän sinunkaltaisia jemina

  VastaaPoista
 8. Jos sulla on vaatekutsut ni mä lupaan tulla! :) Koulun käytävällä aina katkerana kattelen sun luomuksia, kun itelläni on päällä ekat vaatteet mitä lattialta löytynyt, kun olen heränny vasta 10min aikasemmin ennen koulun alkua.. huhhuh :(

  VastaaPoista
 9. maailma tarvitsisi enemmän minunkaltaisia. tiedän sen, ikävöin heitä jo nyt.

  ja mun luomuksia tosiaan... no ei, kiitos paljon, pitäisi järjestää privaattikirpputori !

  VastaaPoista