Ei otsikkoa

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Sain unelmapoikapostaukseeni mitä ihanimman kommentin mitä rakkaimmalta Siiriltä.
Mä ainakin oon ihan varma, että törmään vielä joku päivä Turussa Sinuun ja Sinun unelmapoikaasi, kun ootte käsi kädessä kävelemässä syyssateessa oranssin (tai ehkä ihan minkä vaan värisen) sateenvarjon alla hurjan onnellisen näköisinä ! Ja koska mä haluan nähdä tuon äsköisen, niin et saa luovuttaa ! [ :


Minua onnellisuttaa tuo kommentti aivan hirveästi, Siiri tietää miten minut saa hymyilemään. Vaikka tämänpäiväisen tukkaepisodin jälkeen olin aivan hajalla, niin nyt on hyvä olla. Evellekin kuuluu kiitos.

Ja vaniljapullille. En yleensä tykkää kaupan pullista oikein yhtään, mutta kun kerran äiti oli ostanut semmosia vaniljakierteitä niin ai että niitä on vaan saatava lisää.

Olen ajatellut lopettavani tälläisen ihme poikien perään hamuamisen ja keskittyä ihan vaan selviämään koulusta. Kun vaan saan kaiken tämän ylppäriroskan ja muut läksyt pois, niin ajattelin lähteä Helsinkiin Rakkautta ja anarkiaa -filmifestivaaleille pakottaen minun mussukani siellä mukaan itkemään ja nauramaan ja syömään.

Nyt menen nukkumaan aivan juuri, mutta yritän löytää vielä jonkun kivan syksykuvan kovalevyltä kertomaan maailmankaikkeuden ihanuudesta tälläkin hetkellä ! (löytyi !)

4 kommenttia

 1. Moi, oon uus lukija ja vielä viideskymmenes! :---) Mutta musta vaikutat niin vastustamattomalta tytöltä, että oon varma että löydät sen unelmapoikasi. Vaikka älä rajaa sitä muottia liian tiukaksi; rakastua voi sellaisiinkin, jotka tuntuu alussa ihan vääriltä. Ja silloin, kun sitä vähiten odottaa!

  (Olipas omituinen kommentti...)

  VastaaPoista
 2. Voivoi, tässähän ihan vaivaantuu, ku tolleen ton kommentin pistit tohon.. *punoitus* Mutta hyvä, jos sain sut hymyilemään - nyt oli mun vuoro, nimittäin yleensä se oot sinä, joka näillä postauksillas saat mut hymyilemään (:

  VastaaPoista
 3. Tämä mussukka ilmoittautuu mukaan filmifestareille !

  VastaaPoista
 4. Josefina: lämpimästi tervetuloa maailman parhaimman blogin lukijajoukkoon ! älä vaan kerro kellekään mutta oikeasti mun kriteerit pojan suhteen on: 1. on kiva 2. tykkää musta myös

  siiri: monta sydäntä sinulle

  meeri: SITTEN VIETÄMME PARASTA AIKAA IKINÄ JA SYÖDÄÄN VIINIRYPÄLEI

  VastaaPoista