Lauantaita on helppo rakastaa

lauantai 25. syyskuuta 2010

Photobucket

Tämä on muistaakseni ensimmäinen peilikuva ikinä tässä blogissa, mutta minusta tässä oli jotain niin valloittavan hauskaa kuitenkin.

Meidän odotukset MegaSalesta eivät oikein vastanneet totuutta, joten se juttu oli nähty alle tunnissa. Löysin sieltä kyllä ihan kamalan kivoja lankoja tosi halvalla, joten ei siitä ihan turhaa reissua tullut ! Onneksi aina on kirpparit pelastamassa päivän kuin päivän. Ostin tuon kuvan takin vitosella, se on maailman kivoin. (Voisin tarkistaa mun takkivarannot ja luopua ainakin puolista, eilen laitoin vaatekaapista pois varmaan lähemmäs sata vaatetta ja siltikään ei oikein tahdo tila riittää.)

Kuva on siis Ikeasta, joka on maailman kivoin muutaman kerran vuodessa vierailtuna. Että tavarat vähän ehtivät vaihtua ennen seuraavaa kertaa. Testailimme huoneita kaikessa rauhassa ja söimme jäätelöä.

Rakastuin taas kerran ikeaperheisiin.

2 kommenttia

  1. Rakastan sinun blogia, sinun postauksia ja oot itsekin ihana! Mulle tuli yhtäkkiä suuri tarve kertoa se sinulle. Kiitos, että piristät päivääni kirjoituksillasi. En millään jaksaisi odottaa seuraavaa! :-)

    VastaaPoista
  2. Voi että kiitos niin kovasti ! Älä jätä seuraavalla kerralla kommentointia yhtäkkisen tarpeen varaan, kommentoi joka kerta. Se jos mikä piristää minun päiväni ! :]]

    VastaaPoista