Niitä ei ole koskaan liikaa

tiistai 28. syyskuuta 2010

Minä tulisin toimeen yhdellä takilla, yhdillä kengillä ja yhdellä laukulla. Tällä hetkellä valitsisin lauantaisen kirpparitakin, ruskeat saapikkaat ja ketturepun (onneksi ei tarvitse valita kuitenkaan).

En kuitenkaan tiedä, mitä tekisin ilman kattavaa pipovalikoimaani. Käytän hyvinhyvin paljon pipoja, jotka kesällä korvaantuvat huiveilla. Minusta on vain kamalan luonnotonta olla ihan vaan pelkillä hiuksilla. Koska en osaa laittaa hiuksiani ainakaan tällä hetkellä. Ne pitäisi joko lyhentää afrokampaukseen tai odottaa niiden kasvamista nutturakampauksiin, jotka tällä hetkellä houkuttelevat minua enemmän - melkein saa jo taas ylös kaikki hiukset, miettikää !

Mutta sitä ennen siis, pipolinja jatkukoon:







Tällä hetkellä kahlaan läpi koeviikkoa, onneksi ylppärikiireet on tältä syksyltä ohitse. Se englanti kaatui siihen kuunteluun, eikä siinä pelastanut edes hyvä aineeni. Onneksi keväällä on mahdollisuus yrittää uudelleen, ja yhteiskuntaoppi meni (melkein) niin kuin odotin :]]].

Olen yhtäkkiä innostunut hirmuisesti yhteiskuntaopista, politiikasta ja kaikesta vaikuttamisesta. Kirjoitan jättikommentteja eräällä foorumilla, johon opettaja minut tyrkkäsi. Tykkään niin ! Kohta on nuorisokonventti ja kaikkea muutakin kivaa on tapahtumassa ennen joulua, oi että !

Toivottavasti en vain ole onnistunut keräämään itselleni liikaa tekemistä. Vähän saattaa vaikuttaa jo nyt siltä, ainakin jos katsotaan niitä tosiasioita, että olisin nukkunut aamulla pommiin ilman isää ja kokeesta kotiin päästyäni nukahdin sänkyyn Ellen ja Trendin viereen (kertoo todellisesta väsymyksestä !).

Onneksi on sentään jäätelö, ja Emmerdalea näytetään tunti päivässä.

ps. Paolo Nutini on jumala

4 kommenttia

 1. Mistä kaikkialta löydät pipoja? Teetkö itse? Minä olen yrittänyt etsiä joka paikasta, mutta kaikkialla ne ovat sellaisia hölmöjä liian pieniä, eivät upottavia lörppäpipoja niin kuin tahtoisin.

  VastaaPoista
 2. Mä niin tykkään sun hiuksistasi! Onko postcrossing enää muuten osa sinun tekemistä?

  VastaaPoista
 3. anonyymi: suurin osa minun pipoista on kirpparilta (mutta alunperin H&M) tai H&M:stä. ne sopivat minun päähän ! lisäksi tykkään hirmuisesti yleensä piecesin pipoista, joita esimerkiksi nuo kolme samanlaista baskeria ovat. mutta joo, teen niitä itsekin ! näissä kuvissa taitaa olla vain tuo viimeinen valko-ruskea pipo ite tehty, mutta niitä on kyllä kaapit täynnä :]]]

  Heli: tuitui kiiitos. on tosiaan hieman jäänyt se postcrossing kun tuntuu että muka ois koko ajan niin kiireinen :---D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania pipoja. Erityisen kade olen ekan kuvan oranssista. Se näyttää täydelliseltä ja kävin monta kertaa kokeilemassa ja hiplaamassa sellaista silloin kun niitä myytiin vielä kaupassa. Mun päässä se vaan näytti aina maailman tyhmimmältä, mutta kaikilla muilla joilla olen sellaisen nähnyt se on täydellisen näköinen. Tämä on niin väärin!

  Ja hei, blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista