Ompelupäivä

lauantai 28. elokuuta 2010

Kuten ehkä on edellisistä kirjoituksista saattanut mahdollisesti kenties päätellä, olen ollut hieman vilustuneena viime päivät. Tämän takia missasin muun muassa Monan syntymäpäiväjuhlat, mitä jaksan itkeä ehkä vielä kahden viikonkin päästä.

Bongasin kuitenkin eilen maailman ihanimman sormuksen danlovesyoussa ja uhmasin urheasti huonoa oloa juostessani tänään aamulla Myllyyn pelastamaan itselleni samanlaisen. Ehkä nyt en tarvitsekaan kyyhkystatuointia, vaan voin keskittyä toiseen tatuointihaaveeseen !

Photobucket

Tuossa kuvassa näkyy jo pienen pieni viittaus otsikossakin mainittuun ompelupäivään: pelastin kirpputorilta tänään kerrassaan ihanat verhot.

Jotka ei kauaa pysyneet verhoina.

Ompelin:

Photobucket
- Kahdet muistikirjan päälliset vihkosiin, joita pelastin tänään peräti 11 kappaletta hintaan 1,50 euroa ! Eli jos joku ihastui kukkaismuistikirjaan, voi minulta tilata sellaisen sitten :----D

Photobucket
- Muutaman eimennyniinkuströmsösä-muistikirjan päällisen.

Photobucket
- Superkäteviä ja -nättejä menkkasuojan suojia, jotka varmasti omalta osaltaan siivittävät parempaan oloon.

Photobucket
- Teekukkaron, jolla ei kyllä ole kamalasti käyttöä minulla. Ennen join aina välillä teetä suurella nautinnolla, mutta nykyään en oikein uskalla kun rinnastan sen mielessäni kahviin, jota en saa kofeiinin vuoksi juoda. Mutta ehkä nyt voisin taas uskaltautua.

- Hienon kangaskassin, jota en saanut kivasti kuvattua tähän. Voin kuitenkin kuvailla sitä sanoilla melko sininen ja ruusuinen.


Minulla on vielä vaikka kuinka tuota kangasta ! Voin tehdä vielä vaikka mitä juttuja. Täytyy kyllä luovuttaa osa pois rakkaille kun luullakseni on aika typerän näköistä jos kukkakangaskassissa on kukkakangaslompakko (tein sellaisenkin mutta se joutui tuohon strömsökasaan), kukkakangassuojia, kukkakangasteekukkaro ja kukkakangasmuistikirja.


On se onnellista kun on aikaa ommella kukkakangasta koko iltapäivä ja ilta kun on huolella valmistautunut ylppäreihin kesäkuusta lähtien ja ei ole läksyjäkään yhtään tekemättä kuumeilun jälkeen. Not.


Ja vielä yksi juttu !! Olen ihan ihmeissäni kun teitä lukijoita on täällä jo 41 ja bloglovinissa 20 ja blogilistallakin viisi. Lisäksi tiedän vielä monta ystäväihmistä jotka seuraavat tätä facebookin kautta. Eli teitä on kaiken järjen mukaan reippaasti yli 80. Mikä tarkoittaa sitä, että jos järjestäisin retken kaikille teille, niin yksi bussi ei riittäisi kuljettamaan teitä kaikkia !


(Tarkoittaa toki myös sitä, että olen melko onnellinen ja otettu !)

6 kommenttia

 1. Mutta saahan teetä myös kofeiinittomana, esimerkiksi yrttiteet ja rooibos ovat sellaisia. Ja onhan niitä vaikka mitä, huomasin kun Ruohonjuuressa viimeeksi katselin teevalikoimaa. Että kyllä teekukkarolle tulee tarvetta. Minäkin tahtoisin sellaisen, kun on niin inhaa päätyä kylään paikkaan jossa ei ole yhdenyhtä teepussia. Jos niitä olisi aina käsilaukussa, ei tällaisia ongelmia tulisi. Toisaalta, se käsilaukku painaa nytkin jo ihan hitosti. Nimim. otan aina koko elämän mukaan joka paikkaan.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanaa kangasta, ja ihastuin kyllä muistikirjanpäälliseen!!

  VastaaPoista
 3. ois se tatuointi silti ehkä jopa vähän hienompi ku toi :)


  t: tepsu

  VastaaPoista
 4. Inari: minäpä alan nyt ryhdistäytymään teenjuojana !!

  FredRiikka: eikö olekin hieno kangas !? mun pitää kohta pistää putiikki pystyyn kukkakangastavaroille...

  tepsu: no ois se ehkä mut en sit tiiä mut kyl luulen et kyyhkystatuointi voittaa sen toisen haaveen :)

  VastaaPoista
 5. Juups! Voisinkohan sitten ostaa sellaisen vihkosen?:)

  VastaaPoista
 6. FredRiikka: laita toki sähköpostia minulle, jemi_na92@hotmail.com ! :]]]

  VastaaPoista