Minä nauran !

torstai 5. elokuuta 2010

Olin hieman Helsingissä.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tuossa ensimmäisessä kuvassa minulla on hieman meikkiä, ja minulla oli ihan hassu olo kun yleensä pyörin melkein unihiekkamerkeissä ympäri maata. Mutta meillä oli Idan kanssa hieno sivistynyt iltapäivä, joka muuttui kyllä melko epäsivistyneeksi kun me juostiin Kiasmassa. Tuo nauhasokkelo oli viimeinen pisara vain.

Sitten menimme Meerin luo. Menimme Prismaan ja ostimme kolme pakettia Ben & Jerry'siä (miten tuo muka taivutetaan), hamsterinpuruja ja pakasteranskalaisia. Hesestä ostimme kolme punaista majoneesia. Myyjä oli vähän ihmeissään.

Pohdin miksei se kysynyt, että syödäänkö täällä vai otetaanko mukaan.

Minun piti lähteä seuraavana aamuna, mutta yhtäkkiä olikin jo liian myöhäistä lähteä ehtiäkseen englannin kurssille, joten minä sitten jäin. Mona lähetti minut hietsuun, missä tein muikeita löytöjä.

Sitten tein sen Hienon Päätöksen lähteä takaisin keskustaan kävellen ja pääkaupunkiimme tutustuen. Joskus kahden tunnin päästä löydän itseni salkkaritalolta, jota en kyllä edes tajunnut salkkaritaloksi ennen kuin turistit otti kuvia.

Sitten kahden tunnin päästä lähetän Meerille paniikkiviestin, että mut vois nyt tulla pelastamaan. Meeri sanoi, että Mona kyllä paikantaa, soita sille.

Mona paikansi.

Alkoi uusi matka, joka ei loppunut koskaan.

Aamulla heräsin Meerin kanssa, ja sitten teimme kaikkea hassua.

Lähdin junalle niin, että ehtisin hakemaan Cafe Ursulasta mahtisalaatin mukaan ja olisin Turussa kello 16.50 abikurssin esseekokeessa.

Ensin ilmoitettiin, että InterCity vaihtuu Pikajunaksi.
Sitten ilmoitettiin, että se juna on kadonnut.
Sitten ilmoitettiin, että nyt löytyi, se on korjattavana, tulee kohta ihan.
Tuli 45 minuuttia myöhässä.
Tiesin jo etten todellakaan ehdi mihinkään kokeeseen enää.
Sain mahtavan idean jäädä Salossa pois, koska tiesin, että nuo olisi siellä torilla.
Akku oli kyllä loppu puhelimesta.
Ettei siinä paljoa ilmoiteltu, että älkää lähtekö pliis.
Kysyin konduktööriltä, että onko täällä pistorasiaa.
"Jos löydät niin älä vaan käytä, räjäytät meidät kaikki." (tiivistetty versio)
Jäin Salossa pois.
Kaaduin aseman portaiden yläpäässä, enkä vieläkään kyllä tajua, että miksi.
Minulla oli noin kymmenen pussukkaa.
Koska Friis&Companyn laukkuni oli mennyt jo tiistaina rikki.
Joku nosti minut sieltä ylös.
Löysin nuo sieltä torilta.

Ja miksikö se juna oli myöhässä ? Ravintolavaunussa oli joku vika jossakin generaattorissa. Seuraava kysymys: jos kenelläkään ei ole aikomusta edes olla kahvilantäti siinä vuorossa, niin miksei sitä vaunua otettu siitä välistä pois.

Minusta se olisi ollut järkevää. Ja helppoa.

Tosin kokemukseni junista perustuvat laajalti vain niihin puisiin pienoismalleihin. Niissä ainakin on helppo ottaa se ravintolavaunu pois välistä.

Ainiinjavieläyksijuttu: oli kivoja kommentteja tullut taas, ja tätä lukee jo noin miljoona ihmistä ! Olen ihan vooouuu. Superhyviä postausehdotuksia myös, olen siitäkin ihan vooouuu. Ei siis sillä, että mitenkään olisin epäillyt teidän luovuutta, mutta ymmärtäkää sanani ! Olen kokenut tänään kovia :----D

2 kommenttia

  1. hihi. veturinkuljettajan tyttönä voin ehkä ounastella ettei se vaunujen ottaminen välistä pois oo kamalan helppoa. mutta ehkä mulla ois eri käsitys asiasta jos olisin vähän voimakkaamman veturinkuljettajan tyttö.

    määkin kaipaisin tommoisia parin päivän mittaisia seikkailuja ja selviytymistarinoita. ihastuttava blogi ja kirjoittaja.

    VastaaPoista
  2. Ihanan kuuloinen seikkailumatka!

    VastaaPoista