Konduktööri askartelu

perjantai 27. elokuuta 2010

Katsoin Tyttö ja helmikorvakoru -leffaa (tai Colin Firthiä) kunnes kohdassa 1.09.39 ruutu meni harmaaksi. Koska en kerta kaikkiaan jaksanut alkaa taistelemaan tekniikan kanssa, tyydyin kohtalooni ja alkoi haaveilu kaupassa käynnistä.

Ostaisin gb:n vaniljakermajäätelöä ja uuden Trendin, ainakin. Mahdollisesti myös suklaarusinoita.

Haluan ehdottomasti tässä kohtaa mainostaa uutta Maskuun avattua S-markettia, se on nimittäin kerta kaikkisen upea. En tiedä olenko ainoa joka näkee sen paikan kauneuden ja hienouden, mutta toivon muidenkin havahtuvan siihen käsittämättömään suunnittelutyöhön ja ympäristöystävällisyyteen. Siellä suorastaan näkee kuinka energiaa säästyy, sillä kaikki kylmää vaativat tuotteet ovat hienoissa ja toimivissa kaapeissa ! Parhaimpana esimerkkinä toimivat jäätelöt, jotka yleensä on altaissa. Tässä kaupassa ne ovat hyllyillä (myös irtojäätelöt !!) lasioven takana.

Turha ehdottaa semmoisia vedettäviä luukkuja niiden altaiden päälle. Olen kuullut ja nähnyt miten typerät ihmiset eivät jaksa laittaa niitä luukkuja kunnolla kiinni, mikä johtaa eittämättä siihen tilanteeseen, jossa vastuullinen kuluttaja ei enää saa vedettyä luukkua kiinni koska siihen hiemankin raolla olevaan reunaan on muodostunut jäätä. Se siitä ympäristöstä sitten.

Toinen tekemäni huomio ympäristöystävällisyydestä on heidän -50% / huomioi päiväys -lappuihin käyttämänsä politiikka. Niitä lätkäistään tuotteisiin hyvissä ajoin, ei varttia vaille iltayhdeksän sinä parasta ennen -päivänä. Uskon tämän vähentävän suoraan roskiin menevän ruuan määrää.

Vielä kun pystyttävät jätelavan viereen oi dyykatkaa toki-kyltin niin uin Osloon puhumaan heille Nobelin rauhanpalkinnon.

Yhtenä perusteena vielä se tosiasia, että kerrankin S-ryhmän yleisistä tavoista poiketen, ei rakennettukaan rumaa uutta peltilaatikkoa pellon keskelle parkkipaikkoineen ja abc-asemineen, vaan hyödynnettiin vanha, olemassa oleva liiketila ja mukauduttiin siis ympäristöön. Eikä laitettu ympäristöä mukautumaan S-ryhmään.

Muutama viikko sitten olisin nauranut "kirjoitan ylistysoodin Maskun S-marketille"-ajatukselle, enkä kyllä oikein ymmärrä miten tähän päädyttiin. Minun oli nimittäin tarkoituksena jakaa muutama mielenkiintoinen googlehakusana, jolla blogiini on päädytty.

"Farkut ja sukkahousut", "konduktööri askartelu" ja "kastanjetisti" saavat minut haaveilemaan kirjasta, jossa vain lueteltaisiin hassuja hakusanoja. Mielellään niin, että joku ylihauska stand up-koomikko olisi lisäillyt sinne tänne kommenttejaan konduktööriaskarteluista.

"Kimmo Vehviläisen", "kiikaroinnin" ja "lattarinnat" minä sentään vielä käsitän, mutta että konduktööriaskartelu.

Ja miksi konduktööriaskartelu johtaa pienen ihmisen minun blogiini.

3 kommenttia

  1. ystäväni kertoi minulle blogistasi, sanoi että varmasti tykkäisin. kyllä vaan, ihastuinhan minä. kaunokaisia kuvia ja suloista tekstiä maustettuna elämällä, ihmettelyllä ja vakavuudellakin. sitä paitsi, kuinka voisi ohittaa blogin, jonka kirjoittelija muistuttaa kovasti itseänikin hassuina päivinäni.

    taatusti jään onkeesi kiinni

    hymyllä, perjantaityttö

    VastaaPoista
  2. Oi, rakastan sun blogia, ihania kuvia ja tykkään sun kirjoitustyylistä ihan hirveesti. Jotenkin.. elämänmakuista. Kaunista. Rakkautta. Auu.

    VastaaPoista