turku

maanantai 21. kesäkuuta 2010

2106 007

turun kirjasto on ihmeellinen paikka sillä vaikka sen voi nähdä mystisenä labyrinttina mutta samalla se kuitenkin suo kulkijalle turvaisia suojapaikkoja. esimerkkinä tästä haluan tällä kertaa esitellä nämä upeat kovin palloisat katosta roikkuvat tuolit jotka ovat minutkin ottaneet niin moneen kertaan huomaansa.

ja koska sopivasti pääsimme turkuteemaan haluan hehkuttaa myös ensi vuonna koittavaa kulttuuripääkaupunkivuoroamme. ensinnäkin, nyt on vasta vuosi 2010 ja turku näyttää jo nyt upeammalta kuin moneen aikaan. näkisitte sen värimäärän, kaikki pallot ja kuviot. liehuvat liput ja hauskat pelit.

2106 006

ehdottomia helmiä olisi myös kulma 2011 jos kahvila osuus olisi parempi. se vaatisi niin kovaa kasvojen kohotusta jo nyt. mutta tunnelma siellä on kuitenkin minusta kovin mukava. samassa yhteydessä on myös pieni puoti jossa myydään suomalaisia muotoilu- ja käsityötuotteita. kukin myyjä aina muutaman kuukauden kerrallaan.

odotan kovasti tuota muutaman kuukauden päästä koittavaa vuotta 2011. jollet ole jo ilmoittautunut vapaaehtoiseksi niin harkitseharkitseharkitse !

tiedossa on jo aivan uskomaton määrä ohjelmaa ensi vuodelle ! kaikkea alamäkiajoista taidenäyttelyihin. minä olen rakastunut.

tänään klassikon piha oli täynnä haapojen (???) tuommoista pumpulia. sitä oli aivan kamalasti. istuin siinä taikamaassa tekemässä apuverbitehtäviäni.

2106 003

minulla oli tänään pukeudutaantylsästipäivä. siksi esittelen vain käsikoruni joka oikeasti on kaulakoru. rakastan kovin.

2106 009

4 kommenttia

 1. Kyllä kelpais tännekin tommonen kirjasto!

  VastaaPoista
 2. That's really a library to die for ... Now I understand why you love it there. Wish I could find such a place.

  VastaaPoista
 3. the picture above isn't telling the whole truth. i'm sitting here atm and i love the feeling.

  i hear many languages around me and see people from different countries. everyone is smiling !

  if only i had time and chance to photograph every corner of this place. i would like to show you how cosy it is here. maybe someday !

  VastaaPoista