aggressiivinen postimies

torstai 17. kesäkuuta 2010

minulla on ollut pieni kortiton aikakausi viimeiset kaksi viikkoa mutta nyt alan taas päästä kiinni rakkauteeni ! ensiksi esittelyyn pääsevät viime viikkoina vastaanotetut kortit:

IMG_8759
IMG_8761
Saksa, huomaa selvästikin aggressiivisen postimiehen leiman jälki !
IMG_8762
minun suosikki näistä korteista !
IMG_8763
Sveitsi PS KUKA PÄÄSEKÄÄN SINNE TAMMIKUUSSA. ja vielä cerniin voi luoja kuolen jo ajatuksestakin.
IMG_8764
IMG_8766
rakastan autokortteja eniten !

Jennifer ilahdutti taas minua yksi päivä, odotan vain niin kovasti että minun superkorttini saapuisi perille hänelle:

IMG_8765

olen ajatellut että voisin siirtyä korttien kuvaamisesta korttien skannaukseen. havaitsin nimittäin tänään että turun kirjastossa on monta skanneria ihan vapaasti käytettävissä ! kuinka mahtavaa. tämän aatteen vastustajat ilmottautukoon.

ja jotta tästä postauksesta ei vaan tulisi liian lyhyt niin lisätään vielä kolme korttia jotka ovat ihan juuri lähtemässä maailmaan:

IMG_8767
tämä lähtee Yhdysvaltoihin ihmiselle, joka kertoi harrastuksekseen eräänlaisten kasettikirjeiden vaihdon eri ihmisten kanssa. siis c-kasettien. kuka näitä kaikkia keksii. ihan mahtava idea. täytyy vaan yrittää olla aloittamatta sitäkin harrastusta.

kuoren sisällä on kortti johon ompelin c-kasetista riistettyä sitä nauhaa. viisaana tyttönä menin sitten sulkemaan kuoren ennen itse kortin kuvaamista...

IMG_8768
tämä lähtee Saksaan. tämä on tylsä kuori. tein myös tylsän kortin. koska ihminen tuntui tylsältä. anteeksi vain.
IMG_8769

tämän upean ja mielikuvituksekkaan kuoren sisällä on aivan superupea kortti. vannon sen ! vaikka tämänkin menin sulkemaan ennen kuvaamista. voi voi.

sisällä on siis neliosainen kortti, ommeltu samaan tyyliin kuin jenniferin superkortti. sitten niissä osioissa on minun ottamia kuvia tältä kesältä. hän kun toivoi itse tehtyä taidetta ja valokuvia.

1 kommentti

  1. Tykkään tykkään! Olet saanut kivoja kortteja. Mutta ihmettelin, että onko sallittua näyttää toisen ihmisen koko osoitetta tai nimeä?

    VastaaPoista