päivä täynnä yllätyksiä

perjantai 14. toukokuuta 2010

tämä on kertomus kauhunhetkistä jotka muuttuivat täydelliseksi onnellisuudeksi.

menin noiden edellisessä postauksessa esittelemieni korttien kanssa Maskun postiin saadakseni hyvää palvelua ja pienikokoisia postimerkkejä. koska harmikseni huomasin etten oikein ollut huomioinut postimerkin kokoa tehdessäni kortteja.

postivirkailija oli kuitenkin erittäin tympeä. se ilme sai minut melkein itkemään ! "pienikokoisia postimerkkejä?"

postimerkit ovat kuulemma isoja.

oi, tiesin sen kyllä...

sitten isäni sanoi että mietitään hetki, että et sinä nyt ainakaan noita upeita korttejasi ala tuhoamaan. ja jonoakin oli jo kertynyt.

kysyin tympeydeltä (kuitenkin itse vielä hymyillen !) että onko kaikissa posteissa sama postimerkkivalikoima. "on kai en minä tiedä."

joten kohtalo johdatti minut Turun pääpostiin missä vastassa oli kaikista mukavin ihminen ikinä. hän sanoi ettei oikein ole pieniä postimerkkejä kyllä, "harmillista". hän osasi kyllä tarjota muita kapeampia, mutta pidempiä saunamerkkejä, mutta jotenkin tuntui ettei alastomat miehet saunan lauteilla sopisi korttieni teemaan.

sitten siinä niitä kaikkia postimerkkejä ihaillessani (hän siis esitteli innoissaan koko valikoimaa, voi sitä täydellistä valikoimaa) hän keksi että miksi se merkki pitää siihen oikeaan yläkulmaan välttämättä liimata. hänhän voi hakea leiman ja leimata merkit heti !

tämä taas mahdollisti sen että merkin sai sijoittaa nyt aivan mihin tahansa, kuitenkin samalle puolelle osoitteen kanssa.


suomalaisia merkkinaisia ! voisiko parempaa postimerkkiarkkia löytyäkään. kaiken lisäksi merkit sopivat väreiltäänkin tämän kertaisiin kuoriin, joita myös postitäti kovasti kehui.

ja minä kerroin hänelle että korttieni vastaanottajat aina ihannoivat suomalaista postimerkkitaidetta !

tarina päättyy aivan pian.

postitäti leimasi kirjeet, sanoimme kiitos paljon ja menimme manhattanille. ostimme jäätelöt. siellä ei ollut minun lempimagnumia (double caramel). otin classicin. sen aivan tavallisen, classic classicin.

ja tänään tuli postissa minun aakkosleimasimeni jotka postikuluineen tulivat maksamaan 6,05 euroa. suosittelen erittäin lämpimästi http://www.finnstamper.com/ tuonkin myyjäihminen oli oikein kiva, tarjoutui esimerkiksi avaamaan leimasinpakkauksen ja asettelemaan ne uudelleen kirjekuoreen niin, että postikuluissa säästyisi yli kolme euroa !

3 kommenttia

 1. Tuo toinen (postimerkkien)myyjä kuullostaa kovin ihanalta! Toivon saavani joskus samanlaista palvelua eli Turun pääpostiin siis. Voisin jopa vaihtaa tämän tekstin perusteella palveluni sinne, jos vain asuisin edes hieman lähempänä.

  VastaaPoista
 2. Ps. Vähänkö tuolle myyjälle tulisi muuten varmasti hyvä mieli, jos se näkisi tämän sinun tekstisi täällä :-)

  VastaaPoista
 3. sinuna muuttaisin tänne pelkästään postipalveluiden vuoksi !

  pitäisi melkein lähettää asiakaspalautetta sinne

  VastaaPoista