oi tätä ihanuutta

lauantai 29. toukokuuta 2010

kello on 15.15 ja aloitan uuden merkinnän kirjoittamisen. aloitan sen kirjoittamisen suomeksi saatuani kuulla että suomen kielestäni pidettiin. mutta aion kuitenkin säilyttää englannin rinnalla niin että maapallon toisella puolella asuvat korttieni vastaanottajat ymmärtävät edes hitusen tästä kaikesta ihanuudesta joka minua tuntuu nykyään ympäröivän !

joten, tässä on sadepäiväinen kirppariasu jossa oli mukava kaluta pöytiä pöytien perään.

KIRPPISPÄIVÄ 013
sateenvarjo / umbrella, second hand, vintage, 2,50 e< pipo / hat, Vila, 3 e... huivi / scarf, mommy brought me one day, second hand, linen fabric takki / jacket, second hand, 3 e raitapaita / striped shirt, second hand, 2 e laukku / bag, second hand, 1,50 e farkut / jeans, KappAhl, 30 e converset / converse shoes, second hand, 4 e joudun joka kerta tarkistamaan miten KappAhl kirjoitetaan olen niin rakastunut tuohon minun laukkuuni että siitä pitää kirjoittaa joskus aivan erikseen ostin tänään tuon takin siis ja pidän siitä hurjan paljon. tässä muita ostoksia: KIRPPISPÄIVÄ 023

nuo kengät näyttää tässä kuvakulmassa näköjään aika massiivisilta, mutta luota siihen että ne ovat pienet ja sirot. kauniit suorastaan. maksoivat euron ja ovat suomalaiset ooo.

takana on ehkä mieluisin löytöni pitkiin aikoihin, Friis & Companyn mukavamukava laukku ! se on kovin hyvässä kunnossakin ja maksoi lähes naurettavat 8 euroa ottaen huomioon että kun tuota (koukuttavaa) nettikauppaa selaillessa huomaa heidän kalleimman laukkunsa maksavan mukavat 150 euroa. ja minun laukkuni ei ole ihan pienimmästä päästä joten olen tehnyt löydön

yleensä en innostu kovinkaan paljoa tämmöisistä arvokkaamman oloisista asioista mutta tämä vei sydämeni ennen kuin edes tiesin kuinka kallis se on saattanut olla. tässä on tilaa, se on tyylikäs mutta samalla kuitenkin hassusti maanläheinen.

valitettavasti en vain saanut siitä nyt parempaa kuvaa otetuksi kun hermostuin kameraan ja elämään yleensäkin. joskus kyllä vielä !

nuo korut olivat kovin hauskoja löytöjä myös: kultainen rengashassutin maksoi euron ja on hauska pitää kaulassa ! papukaijakoru oli 50 senttiä ja eve lyttäsi sen seppäläkamaksi mutta mitä sitten, se on hieno ! hassut kankaiset nappikorvikset olivat myös pakko ostos, maksoivat huimat 20 senttiä.

siniraitainen paita on zaran ja kotiutui tänään kahdella eurolla. sopii tähän minun tällä hetkellä vallitsevaan tyyliin kivasti. kukkainen juttu on kangaspala joka maksoi euron ja josta aion tehdä jonkin upean paidan lähitulevaisuudessa.

lisäksi kuvassa on maaliskuun gloria lehti, 0.90 e, uusin rumba lehti, 0,70 e ja pmmp:n puuhevonen joka oli mätätty levykasaan joka kustansi (äidille) viisi euroa. siinä oli myös muun muassa kaksi ekaa tilkkutäkki levyä joten ei paha !

ps tuolla friis & companyn sivuilla on tosiaan muutamia ihanuuksia joita tämmöinen kirpputori-ihminen voisi sortua ostamaan jos tilillä olisi pikkuisen enemmän kuin tämän hetkiset 7 euroa. meni kaikki melkeen taas postiin keskiviikkona ja äiti nämäkin kaikki melkein osti tänään. mutta meillä toimii tämä niin että annan sitten aina jotain vanhimpia ja käyttämättömiä pois. joista aika usein vielä saa kirpparilla enemmän kuin niistä on maksanut :---D

5 kommenttia

 1. Voivoi kun olet suloinen taas! Ihania löytöjä, toi kangas ♥

  VastaaPoista
 2. kivoi posekuvii.... t:tepsu

  VastaaPoista
 3. heei! olen jo kauan ajatellut käyväni kirppiksellä, mutten ole koskaan saanut sitä aikaiseksi. rakastan tuota papukaijakorua! olisi niin hienoa saada sellainen pöllökoru (tiedäthän niitä riipuspöllöjä? rakastan niitä!), vielä joskus löydän sellaisen jostain :)

  VastaaPoista
 4. saana: toi kangas olikin ihan mahtimahti löytö, siitä tulee upea tunikan tapainen joku päivä tässä ! ja kiitos hihi :)

  tepsu: ...

  VastaaPoista
 5. mirella: kirpputorille ja heti ! huomenna menet oitis ja kierrät kaikki turun kirpparit.

  mimmoista riipuspöllöä tarkoitat ! ja miten ihmeessä sait muka selvää tosta kuvasta ja papukaijakorusta haha

  VastaaPoista