kirpputoripäivä

lauantai 15. toukokuuta 2010

päivä alkoi harmillisesti kun unohdin hetkeksi tämän olemassaolon. olin ihaillut tätä jo monta päivää ikkunassani ja sitten menen tyrkkäämään käteni ikkunasta kynsilakkoja kuivattaakseni (ihan varmasti kuivuvat nopeammin ulkoilmassa...) toivon että ystäväni hämähäkki saa vahingon vielä korjattua.
kuutit 005
mutta sitten lähdin johannan kanssa kirpputoreja kiertämään, saldona paljon naurua, syötävää, outoja vaatteita ja kirsikan kukkia.
kuutit 014
ostin muun muassa nämä tänään:
kuutit 033
lasit / glasses (second hand, 1,20 e)
paita / shirt (second hand, 3 e)
shortsit / shorts (jostain marketista viime kesänä, prisma ???)
lintukoru joka ei kyllä oikein pääse oikeuksiinsa kuvassa. mutta on se oikeasti linnun näköinen. selvitin sitä korukasasta viisi minuuttia ja johanna meinasi kyllästyä. mutta löysi kuitenkin viereisestä paikasta täydelliset valkoiset korkkarit.
kuutit 095
paita/shirt (second hand, 3 e)
koru / jewel (second hand, 1,50 e)
sitten on päivän pakkosaadalöytö. ihanat kengät jotka saivat johannan katkeraksi. hänkin haluaisi pienen jalan. tilanne kyllä korjaantui länsikeskuksessa sitten kun johanna löysi täydelliset eccot vitosella. ja minä toivoin isompaa jalkaa.
kuutit 089
paita johon rakastuin.
kuutit 094
paita / shirt (second hand, 4 e)
lisäksi löysin purnukallisen täydellistä käsirasvaa jota yksinkertaisesti rakastan. hyvä kun löytyi uusi kun vanha on loppumassa. eikä mitään hajua mistä sitä saisi "uutena".
on kesä !

6 kommenttia

 1. Tää sun blogi on ihan valtavan kiva ! Oon nyt jo hiukan aikaa seuraillut näitä sun kirpparilöytöjä [(livenäkin)ja hauskoja korttejasi kanssa; itekin tykkään kovasti askarrella], mutta missä mahdat kirppareita kierrellä, onko sulla joku vakiopaikka, mistä löydät näitä ihanuuksia ?

  VastaaPoista
 2. HAHAAA mä en ole edes huomannut että tänne on tullut kommentteja kun mulla on ollut vaan toisessa blogissa ollut toi sähköposti-ilmoitus uusista kommenteista.

  sirppu paljasta henkilöllisyytesi haha haluan tietää. kortit nam !

  mun ehdottomat suosikkikirpparit on tietty noi jättimäiset kirppis-centerit länsi-keskuksessa ja manhattanilla. sitten eurokirppis siinä motonetin lähellä on myös superkiva.

  pienempiä kivoja on raision keskustan aarreaitta ja sitten maskussa uusi latvan kirppis. sitten on tietysti pieniä kivoja kirppareita ympäri turkua, esim. linkkikirppis ja piispanristin kirppis. noita on niin paljon kun vaan tietää mistä etsiä ! noistahan voisin melkein postata joskus noista kirppareista kaikista kuvien kera.

  ja sara kiitos paljon

  VastaaPoista
 3. Oi hitsit, tästähän on jo aikaa, kun vastasit, unohdin totaalisesti. Hmm ja tosiaan Siiri ykköseltä (kakkoselta), moi (: Itse en tosiaan kovin kokenut kirpparikävijä vielä ole, yleensä äiti mulle sieltä kantaa vaatteita. Mutta nyt on kesä ja aikaa tehdä vaikka mitä eli hyvää aikaa myös aloittaa kirppareihin tutustuminen !

  VastaaPoista
 4. oi olet siiri ! hassua kun minäkin olen niin monta kertaa katsonut sillä lailla että onpa tuo ihanuus. varsinkin kun sinulla oli ne simmoiset lappuhaalarit. olisin niin voinut ottaa ne itselleni :]

  jos vaan olet aamuheräilijä niin lähde ihmeessä sunnuntaiaamuna joskus tosi aikaisin länsikeskuksen euromarketin pihalle kun siellä on tosi iso pihakirppis aina silloin. sieltä tekee ehdottomasti parhaat löydöt kun jaksaa herätä kuuden maissa.

  VastaaPoista
 5. Hihii, joo, ne on kyllä melkein mun lempparihousut (: ja koruista tykkään, niitä mä aina metsästelen käsityömessuilta ja kaikista design-paikoista. Ja tietty itsekin teen, jos sattuu tulemaan mahti-idea.

  Ja kiitos vinkistä ! Täytyy katsella, jos sais vaikka äitin käännytettyä mukaan. Vaikka parasta ois tietty mennä yksin, et sais katsella just niin kauan ja tarkkaan ku haluaa (:

  VastaaPoista