kuvaterveisiä jyväskylän kahvilakerhosta

maanantai 8. syyskuuta 2014

Postauksen kuvat: Lotta

Eilen pääsin katselemaan näitä kuvia Jyväskylän kahvilakerhojaoston kakkujuhlista. Välimerkki-blogi kertoo kahdeksasta tytöstä seitsemän sortin ympärillä. Pieni kateus iski, vaikka meidän kerhomme seikkaili samaan aikaan Tallinnassa.


Onko Helsingissä muuten tälläisiä kaikille tarkoitettuja kukkapeltoja? Näitä kaipaan Turusta ja Turun seudulta, ja nyt näköjään haikailen myös Jyväskylään.

Mutta, ihan valtava kiitos Jyväskylän tytöille tämän pienen perintöni vaalimisesta. Teette mahtavia ja söpöjä juttuja. Käytätte tähän hassuun toimintaan ihan hirveästi aikaa ja rakkautta. Olette ihania ja haluan teille kylään.

Tuolla sivussa on linkit kaikkien kahvilakerhojen FB-ryhmiin, joihin saa lähettää liittymispyynnön. Jos epäröit ja jännittää, voit aina lähettää minulle sähköpostia niin saan mahdollisuuden tsempata sinut mukaan.

Kahvilakerhot tuntuvat auttavan monia ja olevan tärkeä osa elämää monelle osallistujalle. En voisi olla ylpeämpi, kai niin saa sanoa?

1 kommentti

  1. Hei!
    Helsingissä löytyy ainakin kaikille avoin auringonkukkapelto Haltialan tilalta, paras kausi taisi olla pari viikkoa sitten, mutta eiköhän sieltä vielä kimpun kotiin saisi :) Samassa paikassa on muitakin kaikille avoimia peltoja ja kotieläintila, jossa saa mm. silittää pääsiäisen aikaan karitsoja.

    VastaaPoista