design market leijonankeltaisin silmälasein

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Minun silmissäni keltainen on ainoa oikea väri, enkä kykene ymmärtämään miksi joku ei muka rakastaisi sitä. Onhan nämä muodikkaat mintunvihreät ja persikat ihan kivoja, mutta leijonankeltaisessa on jotain ajatonta, parasta ja upeaa.
Common myi pisteellään esimerkiksi tätä Fog Linenin keltaista tarjoitinta, joka on tehty päällystämällä pellavaa (!) polyresiinillä.
Jos leijonankeltainen on lempivärini, Polkka Jam on printeillään vuodesta toiseen lempijuttuni. Uunituore mallisto on nimeltään "Serkut" ja sen aiheina on kissaserkut ympäri maailman.

(Eli: Polkka Jam + keltaista + kissoja. Saako kieriä lattialla?)Costolla oli tietenkin myös keltaisia juttuja mukanaan. Jos voisin mitenkään käyttää 160 euroa reppuun, käyttäisin sen empimättä Warikseen.Pipoja myyvällä SUPERYELLOW voitti nimikilpailun.MOIMOIn keltainen ei ole ihan tismalleen oikea, mutta eiköhän tätäkin tulisi käytettyä.Muumuru on tullut ryminällä ainakin minun suosikkilistoille. Meillä on noita heidän korttejaan esimerkiksi jääkaapin ovessa antamassa elämänneuvoja jokaiseen päiväämme. Entisenä joulupaketoijana sydämeni sulaa edelleen jokaiselle taidolla tehdylle puketille - tässä niitä oli kolmin kappalein ja ooh minkä näköisinä!Erik Bruunin jaffakuosit ovat ihania, mutta vain ja ainoastaan postikorttimuodossa. Enhän ole ainoa joka on kyllästynyt siihen, että pitää olla samasta kuosista vihkoja, kyniä, penaaleja, verhoja, tyynyjä, mattoja, lehtitelineitä, mitä vielä.En ole ihan varma, mutta muistaakseni tämä matto oli Tikaun pisteellä.Kelpmanin Liana-viltti oli ihana, 100% villaa, tietenkin.

Kiitos ja anteeksi.

2 kommenttia

  1. Mä löysin just syksyksi ihanan leijonankeltaisen pipon kirpparilta. Sen puolesta voisi jo tulla kylmä, että pääsisi sitä käyttämään..

    VastaaPoista
  2. Hei. Onko Tampereen kahvilakerhoon mahdollista liittyä vielä vai onko kiintiö jo täynnä? Pitääkö sinulle laittaa joku esittely itsestään yksityisviestillä lisäksi vai riittääkö pelkkä pyyntö liittyä ryhmään? Laitoin pyynnön jo n. viikko sitten ja olen jäänyt vähän ihmettelemään, että mikä on homman nimi..

    t. Petra

    VastaaPoista